8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Yemekteyiz 28 Eylül birincisi kim oldu?

Yemekteyiz yarışma programı 28 Eylül tarihli birincisi belli oldu.

29 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yemekteyiz 28 Eylül birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de her hafta farklı yarışmacılar, mutfakta hünerlerini sergileyerek menülerini yetiştirmek ve diğer yarışmacılara güzel bir sunum eşliğinde beğendirmeye çalışıyor. Hal böyle olunca yarışmacılar arasında polemik eksik olmuyor! Yemeklerin beğenilip beğenilmemesi ve puanlama nedeniyle bazen tansiyon aşırı yükselebiliyor!

Yemekteyiz'de her hafta farklı yarışmacılar, mutfakta hünerlerini sergileyerek menülerini yetiştirmek ve diğer yarışmacılara güzel bir sunum eşliğinde beğendirmeye çalışıyor. Hal böyle olunca yarışmacılar arasında polemik eksik olmuyor! Yemeklerin beğenilip beğenilmemesi ve puanlama nedeniyle bazen tansiyon aşırı yükselebiliyor! Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının bu haftasında damga vuran isim Hamide Eda Demir oldu. Şoförlük yapan ancak hamile olduğunu anladığında işini bıraktığını söyleyen Hamide Eda Demir, aslen Kastamonulu. Ev hizmetçiliği de yapan 30 yaşındaki yarışmacı Pazartesi günü hünerlerini sergilemişti.

YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANDI?

28 Eylül 2018 Cuma günü Yemekteyiz finali bu akşam gerçekleşti. Bu hafta birinci olan yarışmacı 32 puanla Meryem Hanım oldu.

MERYEM DEMİRCİ KİMDİR?

Yemekteyiz yarışmasında final gününden bir gün önce haftanın 4. günü yarışan Meryem Demirci Rizeli ve  Öğretim Görevlisi. 32 yaşında olan Meryem hanım 27 Eylül günü yarıştı. 6 yıllık evli olan Meryem hanımın 4 yaşında bir kızı bulunuyor. olarak çalışıyor.Meryem hanım için yemeğin lezzetinden önce yemeğin sunumu öncelikli olan kısım.

YEMEKTEYİZ FİNAL ÖDÜLÜ NE KADAR?

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmada Onur Büyüktopçu da puanlamaya katılarak birinciyi belirliyor. Beş günün sonunda her hafta bir kişi 10 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor.
 

>>>>YEMEKTEYİZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>>


GEÇTİĞİMİZ HAFTA YEMEKTEYİZ'DE ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

Yemekteyiz`de haftanın birincisi belli oldu! 28 Puan toplayan Ebru Bilgi bu haftanın birincisi oldu ve büyük ödülünde sahibi oldu! Ebru`nun ardından en çok puan alan yarışmacı Aytekin Çibuk olurken en puanı ise Serkan Gülük topladı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haftanın son yarışmacısı Banu Hanım. Kazananın belli olacağı bölümde bakalım neler olacak? #yemekteyiztv #bloommedya

Bloom Medya (@bloommedya)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN YARIŞMACILARI KİM?

1) HAMİDE EDA DEMİR

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından olan 30 yaşındaki Hamide Eda Demir, hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı. Özellikle kaşındaki piercinglerle dikkat çeken, 5 buçuk yaşında bir çocuk annesi Hamide Eda Demir, muhasebe işinden servis şoförlüğüne kadar bir çok işte çalıştığını söyledi.

SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜ YAPMIŞ

Dört yıl önce eşinden ayrıldığını ve sonrasında hayatına devam ettirmek adına ev temizliğine gittiğini söyleyen 30 yaşındaki Eda Hanım, muhasebe işiyle uğraşmış, pansiyon işletmiş ve bir dönem personel servisi şoförlüğü bile yapmış.

Capture

Hamile olduğunu öğrendikten sonra şoförlüğü bıraktığını söyleyen Hamide Eda Demir, yarışmacıları ve program ekibini ise üç yıldır temizliğine gittiği evde misafir etti.

ACIDAN HOŞLANIRIM

Öte yandan kaşının üzerindeki piercinglerle ilgili de konuşan Eda Demir, program sunucusu Onur Büyüktopçu'nun 'hiç acıtmadı mı?' şeklindeki sorusuna acı çekmekten hoşlandığını, fırsatı olsa tüm vücuduna taktırmak istediğini söyleyerek gerek Büyüktopçu'yu ve gerekse ekran karşısındakileri şaşırttı.

2) ERKAN ÖZÇELİK

Yemekteyiz yarışmasında haftanın ikinci günü yarışacak olan yarışmacısı Erkan Özçelik bey 63 yaşında.Haftanın en büyük ve yaşlı yarışmacısı olan Erkan bey Salı günü yarışacak.Aslen Arnavut olan Emekli Elektrik Teknisyeni Erkan bey el becerileri çok yüksek olan birisi.Sadece mutfakta değil her alanda kendisine güvendiğini dile getiriyor.

3) YÜCEL YETİM

Ekranların fenomen yemek programı olan Yemekteyiz yarışmasında Yücel Yetim Çarşamba günü yarıştı. Yücel Yetim bey 50 yaşında ve turizm öğretmeni. Aydın'lı olan yarışmacı yalnız yaşadığını ifade ediyor.Hiç evlenmeyen yarışmacı bu sebepten dolayı yemek konusunda uzman olduğunu düşünüyor.Yücel beye 26 Eylül günü başarılar diliyoruz. Kısa öz ve nokta atışı yaparak konuşmayı sevdiğini dile getiren yarışmacı bakalım diğer yarışmacıları geçip haftanın birincisi olabilecek mi?

4) MERYEM DEMİRCİ

Yemekteyiz yarışmasında final gününden bir gün önce haftanın 4. günü yarışan Meryem Demirci Rizeli ve  Öğretim Görevlisi. 32 yaşında olan Meryem hanım 27 Eylül günü yarıştı. 6 yıllık evli olan Meryem hanımın 4 yaşında bir kızı bulunuyor. olarak çalışıyor.Meryem hanım için yemeğin lezzetinden önce yemeğin sunumu öncelikli olan kısım.

5) BANU UZUN


Yemekteyiz yarışmasında haftanın 5. yani final günü yarışacak olan yarışmacısı  Banu Uzun haftanın en genç yarışmacısı.Öğrenci olan Banu hanım haftanın final günü olan 28 Eylülde yarışacak. Öğrenci olan Banu hanım  Astrolojiye merakı olan Banu hanım mutfakta kendisine çok güvendiğini ifade ediyor. Elinin lezzeti ile para kazanacağını dile getiren Banu hanım haftanın finalinde bakalım hangi yemekleri yapacak ve kaç puan alacak.

YEMEKTEYİZ GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİMDİ?

Yemekteyiz haftanın finaline Esra Hanım'ın Gürkan Bey ve Derya Hanım ile atışmaları damgasını vurdu. Esra Hanım, Ateş Bey ve Derya Hanım, diğer yarışmacılardan 12 puan alırken, Nursel Hanım 10 puan Gürkan Bey 15 puan aldı. Programın Moderatörü Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlar haftanın birincisini belirledi.

İşte geçtiğimiz haftanın birincisi:

Esra Hanım: 12 + 8 = 20
Ateş Bey: 12 + 5 = 17
Derya Hanım: 12 + 6 = 18
Nursel Hanım: 10 + 9 = 19
Gürkan Bey: 15 + 5= 20

Yarışmanın 2 birincisi oldu. 10 bin liralık ödül Esra Hanım ve Gürkan Bey arasında bölündü.

YEMEKTEYİZ GEÇEN HAFTANIN YARIŞMACILARI

Esra Kürtünlü

Ateş Faruk Yılmaz

Derya Yavuz

Nursen Kahraman

Gürkan Kaçmaz

GEÇTİĞİMİZ HAFTA YEMEKTEYİZ'DE ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

Yemekteyiz`de haftanın birincisi belli oldu! 28 Puan toplayan Ebru Bilgi bu haftanın birincisi oldu ve büyük ödülünde sahibi oldu! Ebru`nun ardından en çok puan alan yarışmacı Aytekin Çibuk olurken en puanı ise Serkan Gülük topladı.

YEMEKTEYİZ SUNCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982'de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynayan Onur Büyüktopçu, en son olarak Kiralık Aşk adlı dizinin kadrosunda yer aldı. Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.