9 Mayıs 2024 Perşembe / 2 Zilkade 1445

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 5 Nisan 2019 haftanın finali puan durumu!

Yemekteyiz 5 Nisan 2019 haftanın finalinde heyecan doruktaydı. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yerini alan Yemekteyiz reyting rekorları kırıyor. Fenomen program Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olacağı merak ediliyordu. Her gün farklı lezzetlerin yarıştığı Yemekteyiz'de kıran kırana bir mücadele söz konusuydu. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla gerçekleşen Yemekteyiz'de bu akşam 10 bin liranın sahibi açıklanacak. Yemekteyiz'de bu hafta Nalan Toprak, Gülten Demir,Emel Tulsar, Nazmiye Akkömür ve Müge Yaşarlar yarışıyor. Peki, Yemekteyiz birincisi kim? İşte Yemekteyiz 5 Nisan haftanın finali puan durumu!

5 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 5 Nisan 2019 haftanın finali puan durumu!
Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Yemekteyiz 5 Nisan 2019 haftanın finali puan durumu ile ilgili merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilrsiniz. Yemekteyiz 5 Nisan 2019 bölümü le heyecan doruktaydı. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Yemekteyiz programı reyting rekorları kırıyor. Fenomen program Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olduğu merak konusu.  Yemekteyiz'de her gün farklı lezzetler yarışıyor.  Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla gerçekleşen Yemekteyiz'de bu akşam 10 bin liranın sahibi açıklanacak. Yemekteyiz'de bu hafta Nalan Toprak, Gülten Demir,Emel Tulsar, Nazmiye Akkömür ve Müge Yaşarlar yarışıyor. Peki, Yemekteyiz birincisi kim? En yüksek puanı kim aldı? İşte Yemekteyiz ile ilgili merak edilenler... 
 
Yemekteyiz 5 Nisan 2019 bölümünde heyecanlı yarış sürüyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen program Yemekteyiz'de bu hafta Nalan Toprak, Gülten Demir,Emel Tulsar, Nazmiye Akkömür ve Müge Yaşarlar yarışıyor. Bazen komik bazen de gerilim dolu anların yaşandığı Yemekteyiz Best Of'ta haftanın birincisinin kim olacağı merak ediliyor. Yemekteyiz'de bu akşam 10 bin liranın sahibi açıklanacak. Peki,  bu hafta en iddialı yarışmacı kim? Yemekteyiz birincisi kim olacak? İşte birbirinden farklı karakterlere sahip Yemekteyiz yarışmacıları.... 
 
YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?
 
Nalan Toprak 20, Emel Tulsar 18, Gülten Demir 24, Nazmiye Akkömür 21, Müge Yaşarlar 17 puan aldı. 1-5 Nisan tarihinde bir hafta boyunca yarışmacıların yemekleri ile yarıştığı Yemekteyiz Best Of'ta bir kişi birinci oldu ve 10 bin TL'lik ödülü almaya hak kazandı. Bu haftaki yemekteyiz birincisi 24 puan ile Gülten hanım oldu. 
 
 

NALAN TOPRAK KİMDİR?
Yemekteyiz'in 1. gün yarışmacısı olan Nalan Toprak futbol hakemliği yapmaktadir. Toprak, kendine güvendiğini söyleyerek iddialı yarışmacılar arasında yer alıyor.
 
GÜLTEN DEMİR KİMDİR?
Yemekteyiz Best Of'ta bu hafta yarışan Gülten Toprak 3. gün yarıştı. Gülten Toprak tekstil işi ile uğraşıyor.
 
EMEL TULSAR KİMDİR?
Haftanın 2. gün yarışmacısı olan Emel Tulsar iddialı yarışmacılar arasında. Emel Tulsar ev hanımı.
 
NAZMİYE AKKÖMÜR KİMDİR?
Yemekteyiz'in bu hafta ekranlara gelen bölümlerinde Nazmiye Akkömür 4. gün yarışmacısı. Akkömür, ev hanımı ve iddialı yarışmacılar arasında yer alıyor. 
 
MÜGE YAŞARLAR KİMDİR?
Yemekteyiz'in 1-5 Nisan haftasında cuma günü yarışacak olan yarışmacısı Müge Yaşarlar çocuk gelişimi öğretmeni. Müge Yaşarlar yemek konusunda iddialı olduğunu söylüyor.