24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Zuhal Topal’la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topa’la Sofrada haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal’la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topa’la Sofrada haftanın birincisi kim? Zuhal Topal’la Sofrada merakla beklenen haftanın birincisi belli oldu. Zorlu ve heyecan dolu bir haftanın ardından galip gelen isim açıklandı. 15 Mart Cuma günü gelinler ile kaynanaların arasında geçen tartışmalarda sonra birinci olan isim belli oldu. Yarışmacılar bu haftanın finalinde, Vilana Hanım ve kaynanası Muhabbet Hanım’ın evine konuk oldular. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? İşte haberimizin ayrıntıları…

16 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Zuhal Topal’la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topa’la Sofrada haftanın birincisi kim?

Her hafta olduğu gibi bu haftaki finalde de gelinler ve kaynanalar arasındaki kavgalar eksik olmadı. Yarışmacılar bu haftanın finalinde, Vilana Hanım ve kaynanası Muhabbet Hanım’ın evine konuk oldular. . Zorlu ve heyecan dolu bir haftanın ardından galip gelen isim açıklandı. 15 Mart Cuma günü gelinler ile kaynanaların arasında geçen tartışmalarda sonra birinci olan isim belli oldu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topa’la Sofrada haftanın birincisi kim?

ZUHAL TOPAL’LA SOFRA’DA (15 MART CUMA) KİM KAZANDI?

 

Haftanın birincisi Merve Hanım oldu.

 

ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA NELER OLUYOR? 15 MART 2019

 

Fox TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada, izleyicilerle haftanın son gününde buluşmaya hazırlanıyor.

 

15 Mart Cuma günü yani bugün saat 16.00’da ekrana gelecek olan programda Milana Yusufova ve kayınvalidesi Muhabbet Çobangil yarışacak.

 

Milana 27 yaşında. Aslen Ahıska Türkü olan gelin 2,5 yıllık evli.

 

Kayınvalidesi Muhabbet Hanım ise gelinine sonsuz bir güven duyuyor.

 

Tüm gelin ve kaynanalar bugün Milana’nın evinde bir araya gelecek ve Zuhal Topal, kazanan gelini açıklayacak.

 

Haftanın finalinde birinci olan gelin 10 bin TL’lik ödülün de sahibi olacak.

 

 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRA'DA PROGRAMININ BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI

 

11-15 MART 2019

 

Hilal Hanım 28 yaşında, 4,5 senelik evli. Yarışmaya Bursa’dan katılan gelin, hem süsüne düşkün, hem de yemeklerine. Kayınvalide Nazmiye Hanım ise havalı ve çok iddialı. Gelin ve kayınvalide sırt sırta verdi ve gözünü ilk günden büyük ödüle dikti.

 

Salı günü Merve Ambarkaya ve kayınvalidesi Perihan Ambarkaya.

 

Merve Hanım 27 yaşında, 2 çocuğu var. Yarışmaya Sakarya’dan katılan gelin, dünya ve Türk mutfağından birbirinden güzel yemekleriyle rakiplerini devirmeye kararlı. Kayınvalide Perihan Hanım ise organik ürünlerin kendi çapında uzmanı. Bu ikili rakiplerine açık açık hodri meydan dedi

 

Çarşamba günü yarışmacısı Özge Şahin ve kayınvalidesi Nuray Şahin. Özge Hanım 28 yaşında ve 5 yıllık evli. Günlerdir yarışmaya hazırlanan gelin, sistemli, soğukkanlı ve büyük ödülü almaya kararlı. Kayınvalide Nuray Hanım ise hem neşesi hem de enerjisi ile gelinine destek olmak için yola çıktı.

 

Perşembe günü yarışmacısı İpek Ayşe Anlı ve Kayınvalidesi Emine Anlı.İpek Hanım 42 yaşında ve 21 yıllık evli. Bir çocuk sahibi olan İpek Hanım, gerçek bir mutfak tutkunu. Kendine has tarzı ile haftaya damga vurmaya hazırlanıyor.Kayınvalidesi Emine Hanım ise otoriter, dobra ve biraz inatçı. İpek ve Emine Hanım kendilerine güveniyorlar ve rakiplerine meydan okuyorlar.

 

Cuma günü yarışmacısı Milana Yusufova ve kayınvalidesi Muhabbet Çobangil.Milana 27 yaşında. Aslen Ahıska Türkü olan gelin 2,5 yıllık evli.Kayınvalidesi Muhabbet Hanım ise gelinine sonsuz bir güven duyuyor.

 

GEÇEN HAFTA NELER OLDU? 8 MART 2019

 

ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA KİM KAZANDI? 8 MART 2019

 

Gelinlere her gün puan veren kaynanalar her zaman olduğu gibi bu hafta da eleştirilerini en üst seviyede yaptı. Puan verilirken epey tartışmanın yaşandığı yarışmada en düşük puanı 13 puanla Seda Hanım aldı ve haftanın beşincisi oldu. Haftanın üçüncülüğünü eşit puan alan iki yarışmacı paylaştı. Meliha ve Ceylan Hanımlar 20 eşit puanın sahibi oldular. Betül Hanım 21 puanla haftanın ikinci ismi oldu. Haftanın birincisi ise Elfida Hanım’ın gelini Seda Hanım kayınvalidelerden 19 puan, Zuhal Topal’dan 8 puan aldı. Kayınvalidelerin ve Zuhal hanımın toplam puanları ile haftanın birincisi olan yarışmacımız 27 puan alarak 10 bin TL para ödülünü kazandı.