19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Zuhal Topal'la Sofrada'da 22 Şubat'ta haftanın birincisi kim?

22 Şubat'ta gündüz kuşağının sevilen programlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisinin kimin olduğu ve 10 bin liralık büyük ödülü kimin kazandığı merak ediliyor.

23 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Zuhal Topal'la Sofrada'da 22 Şubat'ta haftanın birincisi kim?
Zuhal Topalla Sofra’da yeni bir final heyecanı yaşanıyor. FOX TV ekranlarında 18 Şubat Pazartesi günü başlayan mücadele  22 Şubat Zuhal Topalla Sofra’da finalinde son buluyor .  FOX TV ekranlarında kaldığı yerden devam eden haftanın finali 130. Yeni bölümde Zuhal Topalla Sofra’da yaşananlar ve alınan puanlarla kazanan isim ile ilgili detaylar haberimizde.
 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRA’DA 130. BÖLÜM CANLI İZLE

ZUHAL TOPALLA SOFRA’DA BU HAFTA KİM KAZANDI?
 
Fox TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında bugün haftanın finali gerçekleşiyor. Serpil Hanım’ın gelini Ebru, 25 puanla haftanın birincisi oldu.
 

 
EBRU HANIM KAYINVALİDELERDEN KAÇ PUAN ALDI?
 
Ebru hanımın kayınvalidelerden aldığı puanlar şu şekilde;
 
Ekranların sevilen program Ebru Hanımın yemeği kayınvalideler puanladı. Puanlama sonucunda Ebru Hanım 17 puan aldı.
 
 
ZUHAL TOPAL'LA SOFRA'DA PROGRAMININ BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI 18-22 ŞUBAT 2019
 
Zuhal Topalla Sofrada Yarışmasında alış verişi ve yemeği gelinler yaparken kaynanaların işi ise gelinlerine tavsiyede bulunmak. Kaynanalar yemek yaparken gelinlerine yardım edemiyorlar. Toplam alış veriş süresi 30 Dk gelinlerin bütçesi ise 250 TL; yemeklerin ise 2.5 saatte pişirilip bitirilmesi gerekiyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki ( 18-22 Şubat 2019 ) yarışmacıları.
 
METANET KARA VE KAYINVALİDESİ SATI KARA
 
Metanet 30 yaşında Azerbaycan kökenli, iç hastalıkları hekimi, Azeri mutfağıyla kayınvalidelere şov yapacak. Kayıvalide Satı ise iddialı ve bir o kadar da ağırbaşlı. Bu ikili daha ilk günden ortalığı sallamaya çok kararlı.
 
 
FATMA İYİGÜL VE KAYINVALİDESİ NECLA İYİGÜL
 
Haftanın ikinci gün yarışmacısı Fatma 42 yaşında, 23 senelik evli. 3 çocuk annesi. Şanlıurfalı gelin hem heyecanlı hem de iddialı. Kayınvalidesi Necla hanım ise gerçek bir lezzet uzmanı.
 
EBRU ŞAHİN VE KAYINVALİDESİ SERPİL ŞAHİN
 
Çarşamba günü yarışmacısı Ebru şahin ve kayınvalidesi Serpil Şahin. Ebru 37 yaşında, 16 senelik evli ve iki evlat sahibi. Kayınvalidesi Serpil hanım ise Türk mutfağının gurmesi. İkili oldukça iddialı.
 
RUKİYE TOPBAŞ VE ŞÜKRİYE TOPBAŞ
 
Rukiye 33 yaşında, 7 senelik evli, el lezzetine güveniyor ve mutfakta kendini bir fırtınaya benzetiyor. Kayınvalidesi Şükriye hanım ise hem havalı hem de oldukça iddialı.
 
CEYDA AKPINAR VE KAYINVALİDESİ ŞENGÜL AKPINAR
 
Ceyda 24 yaşında ve bir çocuk annesi, kendi deyimiyle bir lezzet ustası, kayınvalide Şengül hanım ise sessiz, sakin ama çok iddialı.