19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İŞKUR GSB başvuru ve nihai liste

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) nihai listeleri İŞKUR'dan yayımlandı.

20 Şubat 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İŞKUR GSB başvuru ve nihai liste

 

İŞKUR GSB personel alımı nihai liste yayınlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımına ilişkin İŞKUR başvuru süreci 15 Şubat itibariyle sona ermişti. Bilindiği üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 243 sürekli işçi alınacağını ve başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağını Resmi Gazete'de bildirmişti. Merakla beklenen İŞKUR GSB başvuru sonuçları ve nihai listede yayınlandı. GSB memur alımı teşkilat şeması İşkur başvuru sonucu ve nihai listeye  esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 243 kadrolu işçi alımı için başvurular geçtiğimiz hafta alındı. Başvuruların alınmasının ardından adaylar sonuçları ve kura çekimini beklemeye başladı. GSB kadrolu işçi alımı detayları, kura çekimi tarihi ve nihai listelere bu haberimizde yer verdik.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na atama

Gençlik ve Spor Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına Halis Yunus Ersöz, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Emre Topoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne Recep Ali Er atandı.

Ayrıca söz konusu atama kararları ile Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüne Mehmet Ata Öztürk, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne Ahmet Dilsiz, Personel Genel Müdürlüğüne Engin Yalçın, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Mehmet Akif Bağır getirildi.

Rehberlik ve Denetim Başkanı Mehmet Haluk Uçkun görevden alınarak bu suretle boşalan Rehberlik ve Denetim Başkanlığına ise Hasan Davulcu'nun ataması yapıldı.