23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Claudıa Schıffer Opel’in marka elçisi oldu

Dünyanın En güzel kadınlarından birisi olarak kabul edilen, binden fazla dergi kapağını süslemiş, Unıcef Elçisi Claudıa Schıffer Opel’in tanıtım yüzü oldu.

27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Claudıa Schıffer Opel’in marka elçisi oldu

Otomobil severlerin ve tüm dünyanın dikkatini çekecek, 25 yıla yayılmış başarılı bir uluslararası kariyeri olan Claudia Schiffer, Opel’in avrupa’daki yüzü olarak yeni rolüne başlıyor. ocak ayı içerisinde ‘O bir Alman’ konseptiyle avrupa genelinde televizyon galası düzenlenecek.

SLOGANI: "O BİR ALMAN"

Alman model ve aktris Claudia Schiffer, izleyicilere ‘Opel, Almanya’da Üretildi’ ve ‘O bir Alman’ cümlesini etkileyici şekilde söyleyecek. Reklamın ana teması, sanatsal tasarımı alman hassasiyeti ile birleştirmek, Mervia’nın sahip olduğu fonksiyonel kapı konseptleri ve Mokka’da sunulan akıllı dört çeker teknolojisi olarak belirlendi. opel Pazarlama Kurulu Başkanı Tina Müller “Kampanya, uluslararası düzeyde beğeni toplaması ve global değerleri gözler önüne sermesi açısından önemli. opel, bu kampanya ile sürekli vurguladığı, alman mühendislik sanatına, tasarımına, felsefesine ve fiyat-performans dengesine dikkat çekiyor. dünya yıldızı Claudia Schiffer’in opel markası elçisi olması mutluluk verici.”

OPEL'DEN YILIN SON FIRSATI

Aralık ayı sonuna kadar geçerli kampanyada, Opel sahibi olmak isteyenleri kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor. Yeni Insignia 73 bin TL, Yeni Mokka 56 bin 16 TL, Yeni Astra Sedan 44 bin 865 TL, Corsa 31 bin 485 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Öte yandan Opel’in amiral gemisi Insignia, yeni motoru ve yeni nesil bilgi-eğlence sistemi ile aralık ayında da Opel showroomlarında müşterilerini bekliyor. Yeni Opel Insignia, yeni nesil 1.6 SIDI Turbo motoru, yeni gösterge paneli ve orta konsol tasarımı, yeni dokunmatik elektronik park freni, yeni gövde tipi gibi yenilikçi ve ileri teknoloji özelliklerine sahip.