19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fiesta daha sportif ve daha eğlenceli

Ford’un B segmentindeki modeli Fiesta yenilendi. 64 bin 500 TL’den başlayan fiyatla satışa çıkan Fiesta, daha teknolojik, güvenli ve  eğlenceli olması ile rakiplerine ter döktüreceğe benziyor.

KAAN ZENGİNLİ25 Eylül 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fiesta daha sportif ve daha eğlenceli

 

Kendi segmentinin önde gelen modellerinden Ford Fiesta, Avrupa’daki 40 yılı aşkın tarihinde sunduğu en kapsamlı ve farklı versiyonlara sahip yeni nesli  ile Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor. Farklı karakterleriyle çok daha geniş müşteri kitlesine ulaşmayı hedefleyen Yeni Fiesta, mükemmel sürüş dinamikleri, yeni teknolojik özellikleri, araç içi bağlantı ve eğlence sisteminin yanı sıra iç ve dış tasarımında farklı renk kombinasyonlarıyla gelen kişiselleştirme özellikleri sayesinde tarzıyla öne çıkmak isteyenlere de hitap ediyor. Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, yeni Fiesta’da daha fazla seçenek ve kişiselleştirme imkanı sunduklarını belirterek “Her beğeniye uygun, B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojiler ve özelliklerle donatılmış bir Fiesta seçeneğimiz var” diye konuştu. 

SPORTİF VE DENGELİ

 Fiesta’nın iç mekanındaki değişimin tasarım ve uygulama açısından devrim niteliğinde olduğunu aktaran Yücetürk, şunları kaydetti: “Yeni Fiesta’larımız bugüne dek en keskin, sportif ve en dengeli performansı sergiliyor. Fiesta ‘segmentinin en çok seçenek sunan ve en teknolojik aracı’ olacak. Daha fazla stil, daha fazla teknoloji ve daha çok eğlence sunan Ford Fiesta, koruyarak geliştirdiği özellikleri ve tasarımı ile segmentinin favori otomobillerden biri olmaya devam edecek.”

Yücetürk, yeni Fiesta için yıllık 6 binlik satışı hedeflediklerini belirterek, Fiesta’nın Focus’un ardından en çok sattıkları ikinci model olduğu söyledi.

YÜKSEK TEKNOLOJİ  

Segmentinin en teknolojik ve donanımlı modellerinden biri olmaya hazırlanan Ford’un heyecan verici modeli, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran aracılığıyla  SYNC3 araç içi multimedya sistemi ile sesle komut sistemi sunarak dünyaya bağlanıyor. 

GÜVENLİ SÜRÜŞ

Çevik ve sportif sürüş dinamikleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Fiesta, yeni neslinde de performanstan taviz vermiyor ve sürüş keyfini daha da ileriye taşıyor.  Geliştirilmiş süspansiyon ve ‘Elektronik Tork Kontrolü’ sistemiyle virajlarda yüzde 10 daha fazla yol tutuş ve yüzde 8 iyileştirilmiş fren mesafesi sunuyor. 

YAKITTA CİMRİ 

Yeni Ford Fiesta, yüksek performanslı ve verimli 100 PS 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor-otomatik şanzıman ve  85 PS güç sunan yeni 1.5L TDCi dizel ve yeni 1.1 litre benzinli motorlar-manuel şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor. Yeni Ford Fiesta, Ford Options ile 64.500 TL’- den başlayan anahtar teslim fiyatıyla Ford yetkili satıcılarında satılacak.