23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Honda'dan çevreye saygı duruşu: ''CivicEco''

Honda Türkiye, çevreye duyarlı yaklaşımını yeni bir boyuta taşıdı. Honda’nın yeni Civic üzerinde geliştirdiği çalışmayla CivicEco versiyonu piyasaya çıktı.

27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Honda'dan çevreye saygı duruşu: ''CivicEco''

CivicEco, otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor. Yetkili Honda- BRC bayileri ise bu dönüşümü, BRC tarafından Honda Civic için özel olarak geliştirilen dönüşüm kitleri ile gerçekleştiriyor. Bu dönüşüm içinse Honda-BRC bayileri tarafından 6 yıl 150.000 km. garanti fırsatı sunuluyor. otogaz seçeneği, sağladığı tasarruf imkanıyla ekonomik, diğer yakıtlara oranla daha az emisyon oluşturduğu için çevreci, yeni gelişmeler sayesinde her türlü araca, performansı olumsuz etkilemeden yetkili Honda bayileri tarafından monte edilebildiği için güvenli bir seçenek olarak değerlendiliyor.

Otogaz dönüşümüne hazır üretim

Her yıl ortalama yüzde 7 oranında büyüyen Türkiye otogaz pazarında her üç binek araçtan birinde otogaz kullanıyor. CivicEco’da da 1.6 litre i-VTEC motor, 5 vitesli düz ve 5 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle birlikte sunuluyor. CivicEco’nun motoru 6500 devirde 125 beygir gücü üretiyor ve 4300 devirde 152 nm. tork sağlıyor. CivicEco, Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor