27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

15 Temmuz darbe girişimine karşı koyan vatandaşlara hakaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel gerçekleştirdiği mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'cü hainlere karşı koyan vatandaşlara 'zibidi' diyerek hakaret etti. 15 Temmuz Derneği, Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

27 Mart 2024 Çarşamba 21:22 - Güncelleme:
15 Temmuz darbe girişimine karşı koyan vatandaşlara hakaret etti

Her fırsatta terör suçlusu Selahattin Demirtaş'a 'selam' göndermekten geri durmayan, Gezi Provokasyonunun başaktörleri Osman Kavala ve Can Atalay'a destek açıklamaları yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'Milli İrade'ye saygısızlığını ve kinini bir kez daha açık biçimde gösterdi.

"GENÇLER DARBE YAPIYOR DESİNLER TESLİM OLURUM"

Geçtiğimiz günlerde; "Gecenin 3'ünde telefon çalsın, darbe oluyor desinler, ayağa kalkar fırlarım. Ama derlerse ki gençler yapıyor. Ama bütün partideki gençler. 40 yaşın üzerindeki bütün siyasiler tasfiye olacak, 40 yaşın altındakiler. Ben o darbeye teslim olurum" şeklinde skandal sözlere imza atan Özgür Özel bu kez de 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne karşı koyan vatandaşları hedef aldı.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI KOYAN VATANDAŞLARA 'ZİBİDİ' DEDİ!

Özel, yaptığı mitingde, "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ DERNEĞİ'DEN SUÇ DUYURUSU

Özgür Özel'in darbeye direnenlere karşı kullandığı skandal sözlerden sonra 15 Temmuz Derneği bir açıklama yaptı ve suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

15 Temmuz Derneği'nin yaptığı açıklama şöyle:

"Aziz Türk Milleti ve evlatları söz konusu Vatan olduğunda canlarından geçerek darbecileri ve darbecilerle alkış tutanları durdurmuşlardır. 15 Temmuz'da devletininin çağrısıyla millet ile kolkola şahadete yürüyerek tanklara siper olan aziz şehitlerimizin aileleri ile birlikte şehitlere "zibidi" deme hadsizliğini gösteren, Fettullahçı teröristlere "inanç grubu" güzellemeleri yapan CHP Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunmak ve basın açıklaması yapmak için 28.03.2024 Perşembe günü saat : 12:00 da Bakırköy Adliyesinde buluşuyoruz."