28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Bakan Bolat'tan İmamoğlu'nun 'topunuz gelin' açıklamasına tepki: Plastik yüz sahibine yakışır

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun '17 Bakan ile sahadalar, topunuz gelin' sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 24 TV canlı yayınında tepki gösterdi. Bakan Bolat, 'Bu ifade bir korku ve telaşın dile vurumu. Kaybetme korkusu yaşıyor. 'İstanbul'a niye geliyorlar?' diye bir hezeyana kapılmak ancak bir plastik yüz sahibine yakışır. Gülüp geçiyoruz.' dedi

27 Mart 2024 Çarşamba 23:20 - Güncelleme:
Bakan Bolat'tan İmamoğlu'nun 'topunuz gelin' açıklamasına tepki: Plastik yüz sahibine yakışır

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 24 TV'de 'Açık Görüş Özel' programında Gazeteci Murat Çiçek'in sorularını cevapladı.

Bakan Bolat, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun '17 Bakan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum için çalışıyor. Topunuz gelin.' açıklamasına sert tepki gösterdi.

"BAKANLAR 81 İLDEN SORUMLUDUR"

Halkın iradesiyle seçilen hükümette görev yapan bakanların 81 ilden sorumlu olduğunun altını çizen Bakan Bolat, "Milletin daha 9 ay önce oy ve destek verdiği iradeyi temsil eden hükümetin bakanları, 81 vilayette de çalışırlar. Sorumluluk alanları 81 vilayet ve 973 ilçe ve beldelerimizi kapsar." dedi.

İMAMOĞLU'NA TEPKİ: GÜLÜP GEÇİYORUZ

İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 14-28 Mayıs seçimlerinde kendilerine vaat edilen Cumhurbaşkanı yardımcılığı için Türkiye'nin her yerinde propaganda çalışmaları yaptığını hatırlatan Bakan Bolat, "Daha birkaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması 'bir plastik yüz sahibine yakışır. Gülüp geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Bolat'tan 'İsrail ile ticaret' iddialarına cevap: MOSSAD destekliyor

  • Ticaret Bakanı Ömer Bolat
  • 24 tv
  • açık görüş
  • murat çiçek