16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Başkan Erdoğan: İstiklal Caddesi'ne değişik yollardan tam bir örgütlü işgal hareketine girmek istediler

Başkan Erdoğan, Yenimahalle'dehalka hitap etti. Başkan Erdoğan, 'Taksim Meydanı'na ve İstiklal Caddesi'ne değişik yollardan tam bir örgütlü işgal hareketi içine girmek istediler.Teröre yönelik adım atanlara göz açtırmayız, tepelerine bineriz' dedi.

14 Mart 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Başkan Erdoğan: İstiklal Caddesi'ne değişik yollardan tam bir örgütlü işgal hareketine girmek istediler
Başkan Erdoğan'ın açıklamasından bazı satırbaşları:
 
17 yıldır olduğu gibi yine sizlere mahçup olmayacağız. Altındağ'daki vizyonu 31 Mart'tan itibaren Yenimahalle'ye taşıyacağız. Büyükşehir adayımız Mehmet Özhaseki'yi anlatmaya gerek duymuyorum. Belediyecilikte sembol bir isimdir. 5 dönem Kayseri'de belediye başkanlığ yaptı. Sonra parlamentoya aldık beraber yolculuğa çıktı. Mehmet Özhaseki kardeşimize tecrübesi sebebiyle Çevre Şehircilik Bakanı yaptık. Özhaseki çukurların kanalların açıldığı Doğu ve Güneydoğu'da büyük bir mücadele verdi. Ankara'ya tecrübe yakışır. Yenimahalle'ye vizyon yakışır.
 
ALENGİRLİ İŞLERE BULAŞAN ZATI ADAY DİYE ANKARA'DA DAYATTILAR!
 
Peki muhalefet ne yaptı? Biz başarıyı ödüllendirirken onlar ne yaptı? Bay Kemal gitti, büyükşehirde kendisi gibi sürekli kaybeden birisini buldu. Daha önce iki kez ret yemiş geçmişte belediye başkanlığı yaptığı yerde yüzde 10'u zor bulan birini aday yaptılar. Alengirli işlere bulaşan zatı adayımız diye Ankara'ya dayattılar.
 
DOĞUDA BÖLÜCÜ, BATIDA ATATÜRKÇÜ, ANKARA'DA BOZKURTCU OLDULAR
 
Doğuda bölücü, batıda Atatürkçü bir bukalemun itifakı oluşturdular. CHP'nin başındaki zat Ankara'da bozkurt işaretiyle dolaşıyor. Yanındaki hanım da vatan millet edebiyatı yapıyor. HDP'nin Ankara'da neden aday çıkarmadığını niçin anlatmıyorlar.
 
TÜRKİYE'NİN BEKASINA İLİŞKİN BİR TEK SÖZLERİ YOK
 
Türkiye'nin bekasına ilişkin bir tek sözleri yok. Böyle bir muhalefet olur mu? Ülkesini düşünmeyen Yenimahalle'yi düşünür mü? 31 Mart'ta bukalemun ittifakını sandığa gömmek gerekmez mi? El ele verip Ankra'yı ayağa kaldırmamız lazım. Bugüne akdar Ankara'yı biz yönettik. Diyoruz ki devam inşallah."
 
TÜRKİYE'NİN BEKASINA İLİŞKİN BİR TEK SÖZLERİ YOK
 
Türkiye'nin bekasına ilişkin bir tek sözleri yok. Böyle bir muhalefet olur mu? Ülkesini düşünmeyen Yenimahalle'yi düşünür mü? 31 Mart'ta bukalemun ittifakını sandığa gömmek gerekmez mi? El ele verip Ankra'yı ayağa kaldırmamız lazım. Bugüne akdar Ankara'yı biz yönettik. Diyoruz ki devam inşallah.
 
Bölücü örgütün uzantılarını sözde CHP, İP listelerinden belediyelere sızdırmak için yaptıkları kirli pazarlıklardan hiç söz etmiyorlar. Milletin önüne çıkıp mertçe bölücü örgütün uzantılarıyla hangi şartlarda ittifak kurduklarını söylemiyorlar. Bunu yapmadıkları gibi utanmadan her gün bize saldırıyorlar. Üç ortak söz birliği etmişçesine bize kara çalıyorlar. Şahsıma ve milletimize hakaretler savuran sanatçı müsveddelerine sahip çıktığı kadar, bu millete sahip çıkmıyorlar.
 
BİZ DE SIRTIMIZI MİLLETİMİZE VE ALLAHIMIZA DAYADIK
 
Biri de çıktı ne diyor? Kadın var ya ne diyor? "Biz sırtımızı PKK'ya YPG'ye PYD'ye dayamışız" Hale bak, sırtını nereye dayamış. Biz de sırtımızı milletimize ve Allahımıza dayadık.
 
Ne diyor? Onlar diyor, 1 Temmuz'a kadar eğer terörle mücadele yasasını kaldırmazlarsa… Eee? Savaş kapıyı çalar. Ne oldu? Kaldırmadık, 1 Temmuz geçti. Ne oldu? Buyursunlar gelsinler, topu birden gelsin. Cudi'de bunların inlerine girdik mi? Gabar'da bunların inlerine girdik mi? Tendürek'te inlerine girdik mi? Kandil'de girdik mi?
 
CUMHURBAŞKANINIZ OLARAK BU KARDEŞİNİZ GÖREVDE
 
Cumhurbaşkanınız olarak bu kardeşiniz görevde. Bu ne demektir? Devletin bütün imkanlarıyla Ankara bizim başkentimiz, bir kenara koyamayız. Ve Ankara'da büyükşehir belediye başkanımız el ele vereceğiz mecburuz, iyi çalışacağız. Yeni Mahalle önemli bir ilçemiz burayla da dayanışma içinde olacağız. Dolayısıyla cumhurbaşkanı, öbür tarafta büyükşehir, öbür tarafta Yeni Mahalle el ele verip Ankara'yı ayağa kaldırmamız lazım. Yani bugüne kadar Ankara'yı biz yönettik. Diyoruz ki devam inşallah…
 
BÖYLE BİR MUHALEFETİN TÜRKİYE'YE HAYRI OLUR MU?
 
Malum yapılar var ya, tek bir cümle işittiniz mi? Hanımefendinin bununla ilgili tek bir sözünü duydunuz mu? Saadet'in tek bir eleştirisine rastladınız mı? Ama her gün televizyondalar, her mitingde bize saldırıyorlar. En ufak meselelerde söyleyecek sözleri var, fakat Türkiye'nin bekasına dair bir cümleleri yok. Allah aşkına böyle bir muhalefet olur mu? Böyle bir muhalefetin Türkiye'ye hayrı olur mu? Ankara'ya bir katkısı olur mu? Ülkesini düşünmeyen, ilini ilçesini hiç düşünür mü? 31 Mart'ta bunlara bir destek vermek gerekmez mi? 31 Mart'ta bukalemun ittifakını sandığa gömmek gerekmez mi? 31 Mart'ta bunları siyasetten emekli etmek gerekmez mi?
 
TÜRKİYE DAİMA İKİ ZİHNİYETİN...
 
Türkiye daima iki zihniyetin, iki siyaset anlayışının mücadele anlayışı olarak geçmiştir. İlki, AK Parti'nin temsil ettiği eser yatırım siyasetidir. Diğeri ise CHP'nin temsil ettiği takoz siyasetidir. Hiçbir zaman hayırlı bir işte bunlar yoktur. Elbette istisnalar kaideyi bozmaz ama CHP'nin genel karakteri budur. Hep söylediğim gibi, CHP nedir? Çöp, çukur, çamur… Yeni Mahalle'de çöp var mı? Çukur var mı? Çamur var mı? Adeta yeni mahalle şehir olamadı yahu, hala köy köy…
 
Öyle size dağıtılan gülücüklere aldanıyorsanız, kusura bakmayın gülücüklerle Yeni Mahalle'yi 10 yıl uyuttular. CHP; başarısızlık, beceriksizlik, iş bilmezlik demektir.