25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid'de yapılan NATO Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında İspanya Başbakanı Sanchez, Almanya Şansölyesi Olaf Scholz, Hollanda Başbakanı Rutte ve Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile bir araya geldi.

AA30 Haziran 2022 Perşembe 11:09 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Madrid'de ikili temasları kapsamında, İspanya Başbakanı Sanchez ile bir araya geldi.

NATO Zirvesi'nin yapıldığı IFEMA Kongre Merkezi'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MİT Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Rize Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Osman Aşkın Bak da yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALMANYA ŞANSÖLYESİ SCHOLZ'U KABUL ETTİ

NATO Madrid Zirvesi kapsamında İspanya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Şansölyesi Olaf Scholz'u kabul etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, HOLLANDA BAŞBAKANI MARK RUTTE İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya'daki NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi ikili temasları kapsamında Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ROMANYA CUMHURBAŞKANI IOHANNİS İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi'nin son günü Madrid'de Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile görüştü.

NATO Zirvesi'nin yapıldığı IFEMA Kongre Merkezi'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi.

Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan
  • İspanya Başbakanı Pedro Sanchez
  • NATO Zirvesi
  • Almanya Şansölyesi Olaf Scholz