20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Erdoğan CHP'ye 2,5 milyon Euro'yu sordu

Başbakan Erdoğan CHP'nin Halkbank soruşturmasına yorumlarını eleştirdi ve 'Siz evinden 2,5 milyon Euro çıkan şahsı nasıl vekil yaptınız?' diye sordu.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Erdoğan CHP'ye 2,5 milyon Euro'yu sordu

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gerçekleşen soruşturma sonrası CHP'nin tavrını eleştirdi. "Anamuhalefet karar verecekse hakime, mahkemeye ne gerek var?" diyen Erdoğan, "Günlerdir Halkbank Genel Müdürü'nün evinden çıkan kutular konuşuluyor. Siz onun içinde ne olduğunu nereden biliyorsunuz? Siz evinden 2,5 milyon Euro çıkan şahsı nasıl vekil yaptınız? Bakın bu operasyon başlayıncaya kadar CHP hakimlere, savcılara, polislere demediğini bırakmadı. Polisimize yaptığı hakaretlere ne diyorsunuz? Şimdi de onları savunuyor" dedi.

BİRLİKTE ANCAK BEDDUA SEANSI DÜZENLERLER

Milli irademize yönelik tezgah kurdular. Biz bu tezgahı anında deşifre ettik. AK Parti ile birlikte çıkarları zedelenen malum çevreler var. Türkiye kazandıkça kaybedenler var. Medyaya, siyasete, sermayeye bakın bu çevreleri göreceksiniz. CHP çıkıyor kendince bize yolsuzluk ithamlarında bulunuyor. CHP'ye bu görevi verdiler. O parti hep atanarak gelen bir partidir. Ya darbelerle ya da kirli komplolarla iş başına getirmiştir. Arkalarında da onlarca yolsuzluk dosya bırakmıştırlar. Kendi kongrelerinde yolsuzlukla ihraç ettikleri şahsı belediye başkanı olarak sundular. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. CHP yolsuzluk yapan görmek istiyorsa gitsin aynaya bakasın. Hakaret ettikleri o örgütle ittifak yapıyorlar. Bunlar birlikte ancak beddua seansları düzenlerler.