4 Temmuz 2025 Cuma / 9 Muharrem 1447

Erdoğan: Şimdi de bunu çıkardılar

Başbakan Erdoğan, 'Uluslararası güçlerin içerideki taşeronları milletin güçlenmesini hazmedemiyor. Bu oyunu hep birlikte bozacağız. Gezi olaylarıyla bir çalkalanma yaptılar. Yetmedi şimdi de son günlerde bu olayı çıkardılar' dedi.

28 Aralık 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Erdoğan: Şimdi de bunu çıkardılar
Başbakan Erdoğan, Manisa’daki toplu açılış töreninde konuştu.

17 Aralık Operasyonu ve sonrasında meydana gelen gelişmelere yönelik konuşan Erdoğan, “Türkiye’nin büyümesini hazmedemiyorlar. Arkasında uluslar arası güçler ve yerli taşeronlar var” diye konuştu.

Manisa’nın önümüzdeki seçimlere büyükşehir belediyesi olarak gireceğini belirten Erdoğan, “Ana muhalefet ve yavru muhalefetin Manisa'nın büyükşehir olmasına da muhalefet ettiğini belirtti.

Erdoğan, “Kamu ve özel sektörle birlikte bugün 778 milyon liralık yatırımı tüm Manisa'ya kazandırmış olacağız” dedi.

Kızlarımız ayrımcılığa tabii tutuldu. 15 yıl nerdeyse başları örtülü diye okullara sokulmadı. İktidarda olanlar bunun hesabını neden vermiyorlar. Sabır dedik ve hamdolsun bu ayrımcılığı bitirdik. Yavrularımız okullarımıza başı örtülü olarak giriyor. Başı açığı da kapalısı da aynı sıralarda oturuyor. Ülke parçalandı mı? Ülke normalleşti. Rahatsız olanlar var onları da biliyoruz. Ama şu anda ses çıkaramıyorlar. Neden? Bu milletin mayasında bu var da onun için. Kat sayı dediler? İnsaf, neden? Ayağına bağlıyorsun taşı koş diyorsun

Ne oldu şimdi kat sayı da kalktı. Başörtülü kardeşlerim kamu kurumlarına giriyor. Ne oldu yıkıldık mı? Gezi olaylarıyla bir çalkalanma yaptılar. Yetmedi şimdi de son günlerde bu olayı çıkardılar.

DEVLETİN İÇİNDE ÇETE VAR

Çok ciddi iftira kampanyaları var. Maalesef devletin içinde gizli örgütlenme var. Bunlar bazı medya gruplarını da yanlarına alarak masum insanları lekelemeye çalışan yargı ve polis mensupları var. Marjinaller gibi savcı çıkmış bildiri dağıtıyor. Buradan suç duyurusunda bulunuyorum. HSYK yargıyı etkileyecek açıklama yapamazsınız. Siz de dürüst hareket etmediniz. Anayasa'nın 138. maddesini çiğnediniz. Hak er veya geç yerini bulacaktır.


*

ÖNERİLEN VİDEO

Kepçenin temas ettiği binanın çökme anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...