20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ertuğrul Özkök gibi bir adamın...

Türkiye Gazetesi Yazarı Melih Altınok, istifalar sonrası Doğan Medya grubundaki coşku haline dikkat çekti. Altınok, Ertuğrul Özkök'ü de sert bir şekilde eleştirdi. İşte Melih Altınok'un o açıklamaları:

yirmidorthaber.com 26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ertuğrul Özkök gibi bir adamın...
DOĞAN MEDYA'DAKİ HEYECAN HALİ
 
 
Doğan Medya'da, Baykal'a kurulan kaset komplosunun ardından Kılıçdaroğlu'nun başa getirildiği o genel kongredeki gibi bir heyecan ve coşku hali var. Gün boyu ekranda arz-ı endam ettiler. "Biz haklı çıktık" edasıyla.. 
 
 
ERTUĞRUL ÖZKÖK GİBİ BİR ADAM....
 
 
Bu ülkede azıcık hafıza olsa Ertuğrul Özkök gibi bir adamın bırakın köşe yazısı yazmasını bu kibirli hallerle ekranlara çıkması mümkün mü? Düşünsenize siz etikten falan bahsediyorsunuz. Kalkıp insanlara akıl vermeye çalışıyorsunuz ve Türk dış politikasını eleştiriyorsunuz. Aslında itirafta bulundular. Ertuğrul Özkök, '28 Şubat'ta biz (Tabi o zaman herşey daha iyiydi ve Türkiye asr-ı saadet dönemini yaşıyordu(!)) 6 tane yolsuzluk dosyası çıkardık' dedi.Evet siz o zaman 28 Şubat'ın yolunu hazırlamak için bu tarz dosyalar gündeme getiriyordunuz. Siyaseten bu dizayn projesinde önemli katkılarınız vardı. Şimdi de pek farklı değil. Şimdi de bir dizayn projesi var. Sadece cemaat üzerinden bir eleştiriyle bugünün kodlarını çözmek mümkün değil. Bu çok organize bir faaliyet.