25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

'Gölbaşı cazibe merkezi olacak'

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek: “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır.”  

TALAT DOYMUŞ / ANKARA26 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
'Gölbaşı cazibe merkezi olacak'

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Ankara’nın da ilçemizin de sorunlarını çok iyi biliyoruz. Edindiğimiz tecrübeyle, Gölbaşı’nın potansiyelini harekete geçirmek ve Cumhuriyet’in 100. Yılında model kentini inşa etmek için yola çıktık” dedi.  Şimşek, hedeflerini ve projelerini Star Gazetesi’ne anlattı: “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. Çalışmayı ibadet kabul ederek, bütün Gölbaşılı hemşehrilerimize eşit hizmet ve şeffaflık anlayışıyla  ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır. Tüm hedefimiz bölgesinde parlayan Gölbaşı, ekonomisi canlanan Gölbaşı, yaşanabilir kent Gölbaşı ve sınır aşan Gölbaşı’dır.” 

BİZ DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK VE TECRÜBELİYİZ

Şimşek, “İnşallah seçimleri kazandıktan sonra ilçemizde bulunan, doğal, tarihi ve kültürel tüm değerlerimizin korunması esas alınarak, rantı değil kenti planlama anlayışına önem vereceğiz. Kentselden kırsala tüm şehir sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm önerilerimiz hazırdır. Gölbaşı’nın çıkarlarını vatandaşlarımızın isteği ve rızası doğrultusunda huzur ve barış ortamında gerçekleştiren bir belediyecilik için biz hazırız diyoruz. Her bir mahallenin ne sorunu var, hepsini biliyorum. Dersimizi iyi çalıştık ve tecrübemizi edindik. İnanıyorum ki, Gölbaşı’mızda çocuklarımızı güvenle büyütecek, emeklilerimize hoşça vakit geçirteceğiz. Elbette kadınlarımız da hak ettikleri değeri görecek. İlçemiz turizmi ile sanayisi ile tarım ve hayvancılığı ile sadece Ankara’nın değil, Avrupa’nın da cazibe merkezi olacak. Vatandaşı ayağına getiren bir başkan de” ifadelerini kullandı.