18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Kılıçdaroğlu destekçisinden rezil paylaşım: Depremzedelere nefret kustu

İlk turda deprem bölgesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüksek oy çıkması sonrası afetzedelere nefret kusanlar ikinci turda da aynı çirkin tavrı sürdürüyor. Oy tercihini Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana kullanan bir seçmenin, pusulanın yanına yerleştirdiği küçük kağıtlara yazdığı notlarda, 'Kahrolasın Hatay', 'Yıkılasın Maraş', 'Enkazını görelim Malatya' ve 'Acı çekesin Adıyaman' şeklinde beddualar yağdırıp, hakaret ettiği görüldü.

28 Mayıs 2023 Pazar 14:14 - Güncelleme:
Kılıçdaroğlu destekçisinden rezil paylaşım: Depremzedelere nefret kustu

Türkiye, 6 Şubat günü asrın felaketini yaşadı. 11 il, büyük yıkıma uğradı, 50 binin üzerinde insan hayatını kaybetti. Daha o bölgelerin yaraları sarılırken, ülkenin kaderini belirleyecek olan seçim geldi çattı.

DEPREMZEDELERE LİNÇ

14 Mayıs'ta deprem bölgesinde de milyonlarca kişi sandığa gitti. Ancak çıkan sonuçlar başta CHP'liler olmak üzere 7'li koalisyona oy verenleri rahatsız etti. Öyle ki hakaretler havada uçuştu, bazı yöneticiler depremzedeleri misafir ettikleri yerlerden göndermeye kalktı.

NEFRETİNİ KUSTU

Afeti yaşayanlara nefret kusanlar, bugün de kendini sandıkta gösterdi.

Bir seçmenin oyunu kullandıktan sonra pusulanın yanına yerleştirdiği küçük kağıtlara yazdığı notlar, 'bu kadarı da olmaz' dedirtti.

Tercihini Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana kullanan seçmenin "Kahrolasın Hatay", "Yıkılasın Maraş", "Enkazını görelim Malatya" ve "Acı çekesin Adıyaman" şeklinde beddualar yağdırıp, hakaret ettiği görüldü.