19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Koşmaya devam edeceğiz

Ekonomi Bakanlığına getirilen AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci, 'Alışık olduğumuz tempoyla çok daha fazlasını katarak koşmaya devam edeceğiz' dedi.

26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Koşmaya devam edeceğiz
Ekonomi Bakanlığına getirilen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, "Yarından itibaren yine alışık olduğumuz o tempoya çok daha fazlasını katarak, üzerimizdeki sorumluluğun da bilincinde olarak koşmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Bakanlar Kurulu'nda görev aldığı haberini Denizli'deki konutunda alan Zeybekci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ekonomi Bakanı olarak atanmasının kendisi için sürpriz olduğunu ifade etti. 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bu güven ve teveccünden dolayı teşekkür eden Zeybekci, şunları kaydetti:
 
"Allah razı olsun. Allah utandırmasın inşallah. Rabim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. 'Ülkemiz için, memleketimiz için, millletimiz için ve ekonomimiz için hayırlı olur inşallah' diyorum. Yarından itibaren yine alışık olduğumuz o tempoyla çok daha fazlasını katarak, üzerimizdeki sorumlluğun da bilincinde olarak koşmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun inşallah."
 
Milletimize daha fazla hizmet için çalışacağız
 
Zeybekci, AA muhabirine yaptığı açıklamada da Başbakan Erdoğan'a teveccühlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 
 
Zeybekci, şunları ifade etti:
 
"Allah razı olsun. Allah utandırmasın inşallah. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Almış olduğumuz görevin sorumluluğu ve ağırlığının farkındayız, milletimize daha fazla hizmet etmek için koşturmaya devam edeceğiz."
 
Zeybekci, Ankara'ya hareketinden önce yaptığı açıklamada da bugün görevi devralacağını ifade ederek, "Memleketimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim utandırmasın, hayırlı olsun" değerlendirmesi yaptı.
 
Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile özel aracına binerek Ankara'ya hareket etti.