20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Erdoğan'a dualı mektup

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Erdoğan'a 7 yaşındaki bir kız çocuğu onu çok sevdiğini ve onun için dua ettiğini yazan mektubunu verdi.

aa29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Erdoğan'a dualı mektup

Başbakan Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, "Öncelikle Şehzadeler Şehri'ne, inşallah 30 Mart'tan itibaren büyükşehir Manisamız'a hizmet noktasında yakışacak AK Parti il merkezi binasının böyle bin metrekarelik, hakikaten güzel bir müstakil binaya kavuşmuş olması memnuniyet verici" dedi.

Manisa'da demokrasi ve özgürlükler mücadelesinde çok daha farklı bir hizmet alanı oluşmuş olacağını ifade eden Erdoğan, "Burası tabii ki merkez. Burası inşallah bu işin adeta bir planlama organizasyon merkezi. İşin arazi çalışmasını bütün teşkilatımız büyük bir heyecanla, özveriyle yürütüyorlar, bundan sonra çok daha farklı yürütecekler" diye konuştu.

Yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart'ın hem Türkiye ve demokrasi için hem parti için hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, bu hizmet binasıyla da teşkilatın çok daha farklı bir performans ortaya koyacağına inandığını söyledi.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve milletvekilleri ile partinin yeni hizmet binasının açılış kurdelesini kesti, daha sonra parti binasını gezdi.

Törende Beyza Dursun isimli 7 yaşındaki kız çocuğu, Başbakan Erdoğan'a onu çok sevdiğini ve onun için dua ettiğini yazan mektubunu verdi.