19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

MHP lideri Devlet Bahçeli: PKK'sız hareket edemeyecek belediye başkanı istiyorlar

MHP lideri Devlet Bahçeli, Isparta'da konuştu. Bahçeli, HDP eş başkanı Sezai Temelli'nin açıklamalarına gönderme yaparak, 'Hedefleri Ankara ve İstanbul'da HDP ve PKK'sız hareket edemeyecek belediye başkanlarını seçtirmektir' dedi.

star.com.tr20 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
MHP lideri Devlet Bahçeli: PKK'sız hareket edemeyecek belediye başkanı istiyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçim mitinglerine bugün Isparta'da devam etti. HDP eş başkanı Sezai Temelli'nin açıklamalarını gündeme getiren Bahçeli, Ankara'da ve İstanbul'da HDP ve PKK güdümünde bir belediye başkanı hedeflendiğini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, katıldığı bir canlı yayında CHP'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun seçildikleri takdirde, bunun HDP'lilerin oyları ile olacağını söyledi.

"MANSUR YAVAŞ DA BİLECEK Kİ SEÇİLMİŞSE HDP OYLARIYLA SEÇİLMİŞTİR'

Temelli katıldığı canlı yayında, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacaktır." dedi.