5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Uluslararası komplo ile karşı karşıyayız

Rabia Platformu Sözcüsü gazeteci Abdurrahman Dilipak, seçim ayarlı operasyonun sadece cemaat meselesi olmadığını belirterek “Amerika, İngiltere ve İsrail’in merkezinde yer aldığı, Fransa ve Almanya’nın da işin içinde olduğu, bir ucunun Vatikan’a kadar uzadığı uluslararası bir komployla karşı karşıyayız” dedi.

31 Aralık 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Uluslararası komplo ile karşı karşıyayız

Bazı sivil toplum kuruluşlarının liderleri ve kanaat önderleri düzenledikleri basın toplantısı düzenledi. Dilipak, operasyonun, Türkiye’ye para girişini engellemek ve “ülkeden para çıkışını kışkırtmak” için yapıldığını söyledi. Cemaate içindeki kriptolardan kurtulma çağrısında bulunan Dilipak “Siz istediniz diye dinimizi Euro-İslam standartlarına indirgemeyeceğiz” dedi.

Yıldırım: Tövbe ve özür erdemdir

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım da “Hizmetleriyle öne çıkan bir yapı, ne yazık ki bir taşeronluk, lejyonerlik faaliyeti içerisine girerek üzücü ama Türkiye’yi kaosa sürüklemiştir” dedi. Yıldırım, “Hocaefendiye de şunu söylüyorum: Allah için kendine gel. Tövbe ve özür erdemdir” diye konuştu.