2 Ağustos 2025 Cumartesi / 8 Safer 1447

Savcı Sayan: 15-20 CHP milletvekili Erdoğan'a oy verdi!

A Haber’de Sevilay Yükselir'in sunduğu 'Yüzde Yüz Siyaset'e katılan CHP Eski PM Üyesi Savcı Sayan, canlı yayında CHP'nin mevcut yönetimine yüklendi.

19 Ağustos 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sayan, "Sayın Kılıçdaroğlu dışında 15-20 CHP milletvekili arkadaşım beni aradı ve Köşk seçiminde Erdoğan'a oy vereceklerini söyledi. Bu milli bir mücadeledir. Bu Deniz Gezmiş'in boynuna ip geçirenlere bir isyandır" dedi. Savcı Sayan ayrıca, Deniz Gezmiş'in tam bağımsız Türkiye ideali uğruna öldüğünü belirterek, "Biz tam bağımsız Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdik. Çünkü Erdoğan'ın bugüne kadar yaptığı her şey tam bağımsız Türkiye yoluna uyuyor. Öbürleri uymuyor" diye konuştu.
 
Savcı Sayan, konuşmasına şöyle devam etti: "Recep Tayyip Erdoğan, en lüks yerlerden çocuklarına önlük alan annelerle, en son gece parmağındaki 8 ayar teneke alyansını satıp çocuğuna mahalle bakkalından naylon önlük almaya çalışan anneyi ortak noktada buluşturuyor. O yüzden halk; 'Bu benim evladım, benim kanım, benim canım. İstanbul'un lüks yerlerinde viski yudumlayarak beni dizayn etmeye çalışmıyor' diyor."

ÖNERİLEN VİDEO

Cinayet zanlısı kümesten çıktı

Kapat
Video yükleniyor...