27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Hastane personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 sürekli işçi alımı için kura çekimi 28-29 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı. Hastane personel alımı için gerçekleştirilen kura çekiminin sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinden açıklandı. Peki Hastane personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı

28 Aralık 2022 Çarşamba 13:05 - Güncelleme:
Hastane personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 personel alımı noter huzurunda 28-29 Aralık tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşti. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinden erişime açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 nereden öğrenilir? İşte Hastane personel alımı Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı; 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personel ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplamda 42 bin 500 işçi alımı için kura çekilişi sona erdi.

HASTANE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları, çekilişin gerçekleştirildiği gün saat 22:00'den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinden ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekilişi, illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekiminine aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Hastane personel alımı için gerçekleştirilen kura çekimi, illerin alfabetik sıralamasına göre yapılıyor.

28 Aralık (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 10:00'da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

29 Aralık (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00'da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

  • Hastane personel alımı
  • ne zaman açıklanacak
  • Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama