25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

KPSS 2020/8 tercih sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020/8 sonuç sorgulama sayfası

Sağlık Bakanlığı 3 bin sağlık personeli alımı için tercih yapanlar KPSS 2020/8 sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilen tercihlerin tamamlanmasının ardından gözler KPSS 2020/8 tercih ssonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki KPSS 2020/8 tercih sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020/8 sonuç sorgulama sayfası

1 Temmuz 2020 Çarşamba 12:02 - Güncelleme:
KPSS 2020/8 tercih sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020/8 sonuç sorgulama sayfası

Sağlık Bakanlığı 2020/8 tercih kılavuzu aracılığıyla 3 bin sağlık personelinin alımı için sona gelindi. 3 bin sağlık personelini kadrosunda istihdam edecek olan bakanlık, KPSS 2020/8 tercih kılavuzu ile tercih işlemlerini tamamlayan adayların KPSS 2020/8 tercih sonuçlarını ÖSYM aracılığıyla erişime açtı. KPSS puanının ön plana çıktığı Sağlık Bakanlığı 2020/8 tercih sonuçları akabinde 3 bin sağlık personelinin ihtiyaç bulunan yerlere atamaları tamamlanacak. Tercih işlemlerini tamamlayan adaylar, KPSS 2020/8 tercih sonuçlarının öğrenmek istiyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS 2020/8 sonuç sorgulama sayfası haberimizde yer alıyor. 

KPSS 2020/8 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Son dakika haberibe göre; Sağlık Bakanlığına sözleşmeli personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı. Sağlık personeli takip sisteminden Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçlarına ulaşabilirsiniz. İşte Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçları sorgulama sayfası…

KPSS 2020/8 tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere 3 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 250 sürekli işçi alımı yapılacağını bildirdi.

Bakan Koca, yaptığı yazılı açıklamada, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 3 bin sözleşmesi sağlık personeli alımı yapılacağını belirtti. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak olanların 2 bin 302'sinin hemşire ve 606'sının sağlık teknikeri, kalanının ise ebe, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve sosyal çalışmacı unvanlarında olacağı bildirildi. Bakan Koca, sözleşmeli sağlık personeli alımı için Bakanlığın, ÖSYM'nin ve İŞKUR'un internet sitelerinin takip edilmesini istedi.Bakan Koca, sözleşmeli sağlık personeli alımı için Bakanlığın, ÖSYM'nin ve İŞKUR'un internet sitelerinin takip edilmesini istedi.

Ayrıca 108'i temizlik hizmetleri, 113'ü bakım ve onarım hizmetleri ve 29'u koruma ve güvenlik hizmetlerinde görev yapmak üzere 250 sürekli işçi alımı yapılacağını duyuran Koca, şunları kaydetti:

"İşçi alım duyurusu için Bakanlığımızın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İŞKUR internet sitelerini takip ediniz. Yeni atamaların, salgınla daha etkili mücadele etmemize ve vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunulmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı olsun."