19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Recep İvedik konusu ve oyuncu kadrosu nedir?

Recep İvedik 6 vizyona girdi. Sinemalarda vizyona giren Recep İvedik 6 için fragman görüntüleri, oyuncu kadrosu ve filmin çekildiği yerin neresi olduğu merak konusu oldu. Sosyal medya fenomeni ve YouTuber olan Çorumlu Amir, Recep İvedik 6’da rol aldı. Komedyen Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik tiplemesini 6. Serisi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

9 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Recep İvedik konusu ve oyuncu kadrosu nedir?

 

Recep İvedik 6 oyuncu kadrosu, konusu ve fragman görüntüleri vizyona girmesiyle birlikte araştırılan konular arasında. Merakla beklenen ve bu yılın gişe rekortmeni olması beklenen Recep İvedik 6’nın da gişe rekorları kırması bekleniyor. Daha önce Recep İvedik 2 ilk üç günde 1 milyon 153 bin 71 kişi ile ilk üç günde en çok izlenen sinema filmi olmuş hatta ikinci sırada ise yine Recep İvedik 3 serisi 1 milyonun üzerinde izlenme yakalayarak rekora çok yaklaşmıştı.

Bursa’da bulunan Longoz Ormanları’nda çekilen filmde Şahan Gökbakar, 100 bin TL harcayarak bölgeye bungalov evler yaptırmış ve set ortamını sır gibi saklıyordu.

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber olan Çorumlu Amir, Recep İvedik 6’da rol alıyor.

Bugüne kadar en çok izlenen filmler listesinde zirvede yer alan Recep İvedik serisinin 6’ıncısının çekimlerine Karacabey Longoz Ormanları’nda başlandı.

Recep İvedik 6 sinemalarda. Komedyen Şaha Gökbakar'ın Recep İvedik tiplemesini 21 Şubat 2008'de sinemaya taşımasının ardından, sinema severlerin ilgiyle takip ettiği film haline geldi. Recep İvedik'in 5. serisinin ardından çekimleri tamamlanan ve afişi yayınlanan 6. seri için sinema severlerle buluştu.

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünü üstlendiği "Recep İvedik 6" filminin, Karacabey Longozu'ndaki çekimleri yapıldı.

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

Komedi filmi olan Recep İvedik'in yaratıcısı Şahan Gökbakar, serini 6'ncısının afişini yayınladı. Şahan Gökbakar'ın 'Yakında Sinemalarda!' etiketini kullanarak paylaştığı afişin ardından, Çamaşırhane'nin, bir Paramount Pictures ve Universal Pictures iştiraki olan UIP Dağıtım ile anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

UIP Türkiye, resmi web sitesi aracılığı ile Recep İvedik 6'nın 8 Şubat'ta vizyona girdi.

 

RECEP İVEDİK 6 VE MUCİZE 2, ŞUBATTA İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Şahan Gökbakar'ın 2008 yılında başladığı "Recep İvedik" serisinin altıncı filminin de şubat ayı içinde vizyona girmesi bekleniyor.

Recep İvedik karakterinin Afrika'da safariye çıkmasını konu edinen filmin senaryosuna da imza atan Gökbakar, özel gösterimde yaptığı açıklamada çok önemli bir yasanın çıktığının altını çizerek, görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:

"Sağ olsun hem Kültür ve Turizm Bakanlığı hem Cumhurbaşkanlığı nezdinde çok önemli adımlar atıldı. Buradaki insanların yaptığı filmler hepimizin filmleri. Şirketler, yapımlar, bütçeler farklı olabilir ama filmler hepimizin. Yıllardır bizi izleyen seyircimizi güldürmek için çabalıyor herkes bireysel olarak. İnşallah bundan sonra beraber de bir şeyler yaparız."

RECEP İVEDİK 6 FRAGMANI

 

"Mucize" filminin devam yapımı olan " Mucize 2"yi yakın zamanda vizyona çıkaracak olan yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül de sinemacılar arasındaki dayanışmayı çok olumlu bulduğunu vurguladı ve "Bu kadar güzel insanla yaklaşık 2 aydır yan yanayız. İstediğimize ulaştık." değerlendirmesinde bulundu.

RECEP İVEDİK 5'DE NELER OLMUŞTU?

Recep İvedik 5'te, filmin ana karakteri Recep İvedik bu defa karşımıza olimpiyat oyunlarında boy göstererek çıkıyor.

İstanbul, Antalya ve Üsküp'te çekilen filmde, Recep İvedik'in mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur.

Bu da Avrasya Gençlik Oyunları'na katılacak milli takım kafilesini Makedonya'ya götürmektir. Yolda Recep'in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez.

AYHAN TAŞ KİMDİR?

Ayhan Taş, 25 Haziran 1971 tarihinde Adana'da dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. Ayhan Taş, tiyatrodan önce 1993-1995 yılları arasında şiir topluluğu çalıştırıcılığı ve Edirne Dost FM'de radyo programcılığı ve sunuculuğu yaptı.

1997 yılında tiyatroya başladı ve Arayış Tiyatro Topluluğu bünyesinde Melih Cevdet Anday'ın İçerdekiler adlı oyununda oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'ne girdi. Ertesi yıl Prof.Dr Sevinç Sokullu önderliğinde yaratıcı drama çalışmaları yaptı. 2001 yılında önce Doç.Dr Tülin Sağlam önderliğinde yaratıcı drama çalışmaları yaptı daha sonra önceden arkadaşı olan Yiğit Arı ve DTCF Tiyatro Bölümü'nde tanıştığı 4 arkadaşıyla beraber Mahşer-i Cümbüş tiyatro grubunu kurdu. Aynı yıl AnkaraBatıkent Lisesi'nde tiyatro çalıştırıcılığı yaptı. Bu grup daha sonra İstanbul'a taşındı. Bu grupla beraber Türkiye'ye Tiyatro Sporunu getirdi. Gösteriler yaparak herkesin beğenisini kazandı. Hala grupla beraber İstanbul'da Hayalhane'de gösterilerine devam etmektedir. Ayrıca Fox'ta yayınlanan Anında Görüntü Show isimli televizyon programıyla Doğaçlama Tiyatroyu ekranlara taşımıştır. Kardeş Payı adlı dizide, oto tamircisi Sezai karakterini canlandırmıştır.