26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aysal o transfer için son noktayı koydu

Ünal Aysal, Eskişehirspor ile görüşen yöneticilerine tıpkı Alper Potuk transferinde olduğu gibi 'Masadan kalkın. O iş bizim için bitti' dedi.

31 Aralık 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Aysal o transfer için son noktayı koydu
Günlerdir Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ın transferini bitirmeye çalışan Galatasaray yönetimi, Başkan Ünal Aysal'ın talimatı ile görüşmelerini sonlandırdı. Kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bonservis bedeli ile almak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Eskişehirspor'un hem Beşiktaş ile görüşmelere başlaması hem de 5 milyon euro bonservis bedeli istemesiyle geri adım attı. Transfer görüşmelerini sürdüren yöneticileriyle konuşan Başkan Ünal Aysal'ın, tıpkı Alper Potuk transferinde olduğu gibi “Masadan kalkın. O iş bizim için bitti. 6 ay için kimseye 5 milyon euro vermem” talimatını verdiği öğrenildi.

Bunun üzerine yöneticiler, Eskişehirspor ile görüşmelere noktayı koydu. Geçtiğimiz günlerde “Galatasaraylıyım” diyen Tarık Çamdal'ın, Cimbom ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti.Bu arada Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, 2013 yılını başarılı geçirdiklerini ve 2014 yılında da bunu sürdüreceklerini söyledi. Ergün özellikle Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına giden süreçte yaşadıkları zorluklara dikkati çekerken, “Galatasaray'ın başarılı olmasını istemeyen güç odakları var. Bunun bilincindeyiz” diye konuştu.

Sarı-kırmızılıların basın sözcüsü, “Belki sezona istediğimiz gibi başlayamamış ve bazı sıkıntılı dönemler yaşamış olabiliriz ama artık bunlar geride kaldı. Yapılacak transferler hem kısa vadede hem de orta vadede Galatasaray'ı güçlendirecek. 2014 yılı mayıs ayına geldiğimizde, hem Süper Lig'in hem de Türkiye Kupası'nın şampiyonu Galatasaray olacak. Avrupa'da elimizden gelenin en iyisini yapmış olacağız. Takımımıza olan inancımız çok yüksek” diye konuştu.

ALTIN YILINI YAŞADI

Galatasaray'ın uzun zamandır transfer etmek istediği Tarık Çamdal özellikle bu sezon büyük bir yükselişe imza attı. 22 yaşındaki futbolcu 2'si Türkiye Kupası olmak üzere bu sezon toplam 16 karşılaşmada forma giyerek Eskişehirspor'un aldığı başarılı sonuçlarda önemli pay sahibi oldu. Torku Konya maçı öncesi kadro dışı bırakılan Tarık 1259 dakikasahada kalarak altın yılını yaşadı.