18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

8 Ocak GS son dakika transfer haberi son durum nedir

Rodrigues’in ayrılmasının ardından bu bölgeye transfer yapacak olan Galatasaray’a eski yıldızı Frank Ribery’den yeşil ışık geldi. Fransız oyuncu, “Galatasaray! İnanılmaz bir güç… Orada oynamak kariyerimde aldığım en büyük zevkti” dedi. Bu arada Galatasaray, Kasımpaşa’nın süper ikilisinden en az birini bitirmek istiyor. Operasyon Ighalo’nun durumuna bağlı. İKİNCİ forvet için Ighalo’yu gözüne kestiren Galatasaray, bu transferde pürüz çıkmaması halinde Kasımpaşa’nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet için baskısını artıracak. Ighalo’da problem çıkması durumunda ise Diagne’ye yönelecek. Fatih Terim’in gönlünde Trezeguet’nin olduğu biliniyor. Ancak Kasımpaşa’nın iki yıldızı için de yüksek bir bonservis bedeli istemesi sürpriz değil. Sarı-Kırmızılılar, iki futbolcunun da G.Saray’da oynama isteğini koz olarak kullanacak. Ocak ayı sonuna kadar sıkı pazarlıkların yaşanması bekleniyor

8 Ocak 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
8 Ocak GS son dakika transfer haberi son durum nedir
Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'nin Cimbom'a dönebileceği ifade edildi. Ligde 14 maçta 4 gol atan Ribery'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.   Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine yapacağı transferler ile birlikte iddialı olarak girmek isteyen Galatasaray, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'i gündeme aldı. Ara transferde adeta fırtına öncesi sessizliğin yaşandığı G.Saray'la ilgili müthiş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'nin Cimbom'a dönebileceği ifade edildi.  Tüm detaylar haberler ve son dakika haberleri star.com.tr sayfasında 
 

8 OCAK GALATASARAY SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ 

Galatasaray transferde büyük oynuyor
 
Rodrigues’in ayrılmasının ardından bu bölgeye transfer yapacak olan Galatasaray’a eski yıldızı Frank Ribery’den yeşil ışık geldi. Fransız oyuncu, “Galatasaray! İnanılmaz bir güç… Orada oynamak kariyerimde aldığım en büyük zevkti” dedi.
 
BAYERN Münih tarafından disiplin yönetmeliği gereği kadro dışı bırakılması gündemde olan Frank Ribery’den Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi. Fransız oyuncu, “Galatasaray'a transfer olur musun?” şeklindeki soruya “Bayern ile sözleşmem var ve geleceğimin ne olacağı konusunda bir fikrim yok. Galatasaray? İnanılmaz bir güç, inanılmaz bir taraftar topluluğu ve öyle bir taraftarın önünde oynamak futbol kariyerimde aldığım en büyük zevkti” dedi.

SON KARAR TERİM’İN

RODRİGUES’İN Al-Ittihad’a satılmasının ardından teknik direktör Fatih Terim bir sol kanat almak istediklerini vurgulamıştı. Oyuncu, Bayern’de kadro dışı kalırsa Alman ekibinden ayrılacak. Bu konuda ise son kararı Fatih Terim verecek. G.Saray yönetimi Terim’in 35 yaşındaki oyuncu için ‘olur ya da olmaz’ raporuna göre yol haritasını belirleyecek. Galatasaray taraftarı ise şimdiden Ribery’nin transferi için kampanya başlattı. 

Galatasaray'dan Ribery bombası
 
Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine yapacağı transferler ile birlikte iddialı olarak girmek isteyen Galatasaray, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'i gündeme aldı. Ara transferde adeta fırtına öncesi sessizliğin yaşandığı G.Saray'la ilgili müthiş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'nin Cimbom'a dönebileceği ifade edildi.  Her şey Ribery'nin iki gün önce kendisini eleştirenlere sosyal medya hesabından çok ağır küfürler etmesiyle başladı. 35 yaşındaki futbolcu bu hareketiyle Alman kamuoyunun büyük tepkisini çekerken Bayern Münih yönetimi de onu takımdan göndermeyi düşünmeye başladı. Alman kaynaklar, Bayern Münih'ten ayrılmaya hazır olan Ribery'nin aklındaki takımlardan birisinin Galatasaray olduğuna dikkat çekti. Ligde 14 maçta 4 gol atan Ribery'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 
 
İşte Galatasaray'ın Trezeguet-Diagne planı
 
G.Saray, Kasımpaşa’nın süper ikilisinden en az birini bitirmek istiyor. Operasyon Ighalo’nun durumuna bağlı. İKİNCİ forvet için Ighalo’yu gözüne kestiren Galatasaray, bu transferde pürüz çıkmaması halinde Kasımpaşa’nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet için baskısını artıracak. Ighalo’da problem çıkması durumunda ise Diagne’ye yönelecek. Fatih Terim’in gönlünde Trezeguet’nin olduğu biliniyor. Ancak Kasımpaşa’nın iki yıldızı için de yüksek bir bonservis bedeli istemesi sürpriz değil. Sarı-Kırmızılılar, iki futbolcunun da G.Saray’da oynama isteğini koz olarak kullanacak. Ocak ayı sonuna kadar sıkı pazarlıkların yaşanması bekleniyor.