16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Ali Dürüst: Şampiyon olacağız

G.Saray'ın eski yöneticileri Dürüst ve Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar

26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ali Dürüst: Şampiyon olacağız
İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü'nün eski İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın kapanmasının sürpriz olmayacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Yenibosna'daki iş yerinde düzenlediği yemekte sarı-kırmızılı takımı takip eden basın mensuplarını ağırladı. Yemeğe katılan Ali Dürüst, ligde Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanın kapanmayacak bir fark olmadığını belirterek, "Son maçta 3 puanlık fark kapandığına göre, önümüzdeki maçlarda farkın kapanması sürpriz olmaz. Ben daha önce 11 puan farkı kapatan yönetimin içindeydim. Dolayısıyla onu yaşadık. Önemli olan iyi oyunla, birliktelikle lige devam etmek. Devam ettiğimiz taktirde inşallah 4. yıldızı hep beraber takacağız" dedi.

Bir gazetecinin, "Siz ve Abdurrahim Albayrak'ı tekrar aynı yönetimde görecek miyiz?" şeklindeki sorusu üzerine Dürüst, "Bizim bir arada olmamız için yönetimde olmamıza gerek yok. Galatasaray'da bu bir bayrak yarışıdır. Biz zaten her zaman Galatasaray'ın içindeyiz. Galatasaray'a faydalı olmak için illa yönetimde olmamıza gerek yok. Her aşamada kalbimiz Galatasaray için atıyor" ifadelerini kullandı.

Albayrak ise, Fenerbahçe ile aralarındaki farkın kapanacağına inandığını dile getirerek, "Bu fark kapanmayacak bir şey değil. Galatasaray'ın o güce ve kaliteye sahip oyuncuları vardır. İnanıyorum ki Galatasaray 2014 yılında 4. yıldızı takacak, camiamıza ve bütün taraftarlarımıza büyük bir mutluluk olacak. 2014 yılında Galatasaray ve bütün takımlara başarılar diliyorum. Bu vesileyle herkesin yeni yılını içtenlikle kutluyorum" diye konuştu.