19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Anthony Nwakaeme, Süper Lig'de bir ilki başardı! Alanyaspor maçında

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'un Alanyaspor'a konuk olduğu maçta bir ilki başardı. Başarılı performansıyla dikkat çeken Anthony Nwakaeme, bu sezon ligde bir maçta ilk defa 2 gol atma başarısı gösterdi.

star.com.tr20 Şubat 2022 Pazar 17:33 - Güncelleme:
Anthony Nwakaeme, Süper Lig'de bir ilki başardı! Alanyaspor maçında

Anthony Nwakaeme, Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda Alanyaspor'a konuk olduğu maçta bir ilki başardı. Bordo-mavililerin başarılı futbolcusu Anthony Nwakaeme, bu sezon ligde bir maçta ilk defa 2 kez golle buluştu. Nijeryalı oyuncu, bu sezon 9 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.

ANTHONY NWAKAEME, ALANYASPOR MAÇINA DAMGA VURDU

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde lider Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Bordo-mavililerin başarılı oyuncusu Anthony Nwakaeme, 5. ve 26. dakikalarda attığı 2 golle maça damga vurdu. 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligde ilk kez bir maçta 2 tane gol atma başarısı gösterdi.

ANTHONY NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor'un 2018'in yaz aylarında 1.1 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Anthony Nwakaeme, sergilediği başarılı performansla beğeni topladı. Bu sezon bordo-mavili forma ile 24 maça çıkan Nijeryalı kanat oyuncusu, 9 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.

YENİ SÖZLEŞME İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un başarılı oyuncu ile 3 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. 32 yaşındaki oyuncunun bordo-mavili takımla olan sözleşmesi bu yaz sona erecek.

star.com.tr