26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arda Turan dönecek mi? İşte yanıtı!

Eski Galatasaraylı Arda Turan, elinden geldiğince Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor.

27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Arda Turan dönecek mi? İşte yanıtı!
Atletico Madrid'de forma giyen futbolcumuz Arda Turan, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Turan, açıklamalarında çarpıcı ifadeler kullandı:
 
 
"DÖNMEMEYE ÇALIŞACAĞIM"
 
 
"Elimden geldiği kadar Türkiye'ye dönmemeye çalışacağım. Ben futbolu bıraktıktan sonra gençlere örnek olmak istiyorum. Bıraktığı zaman kupalar kazanmış, oranın hakkını vermiş bir futbolcu olmak istiyorum. 2. sebebim ailemin ve beni mutluluğum. Türkiye'ye dönersem Galatasaray'a dönerim. Galatasaray candır. Gelsem Galatasaray'a gelirim."
 
 
"ASLANTEPE'YE GİDİNCE ETKİLENİYORUM"
 
 
"Fenerbahçe başkanı kulübüne ve taraftarına her zaman saygı gösterdim, buna önem verdim. Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'a sevgim var. Aslantepe'ye gidince etkileniyorum, ben çocuk ruhluyum. Ben Galatasaray'la ilgili totem yapıyorum evde, oradan oraya gidiyorum. Juventus'la bir maç oynadık bütün arkadaşlarım beni tebrik etti. Bu güzel bir şey. Onlar benim arkadaşlarım."
 
 
"İNSAN UZAKTAN DA SEVEBİLİR"
 
 
Jübileni Galatasaray'da mı yapacaksın sorusunda cevap veren başarılı futbolcu, "Nasip kısmet işi, insan uzaktan da sevebilir" cevabını verdi. Arda Türkiye'de en beğendiği futbolcuları ise, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz olarak söyedi.