25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Arda Turan'dan Galatasaray'a 2+1 yıllık imza

Galatasaray, Arda Turan transferinde mutlu sona ulaştı... Sarı kırmızılıların Arda ile yapacağı sözleşmenin detayları da belli oldu.

3 Ağustos 2020 Pazartesi 17:29 - Güncelleme:
Arda Turan'dan Galatasaray'a 2+1 yıllık imza

Galatasaray, eski kaptanına kavuşuyor. Arda Turan, Galatasaray'la kesin olarak anlaştı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olmak için Başakşehir'den ayrılan Arda Turan, 6 ay gecikmeli bir şekilde yuvasına dönüyor.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME!

Arda Turan'ın 25 bin Euro'ya yakın bir maç başı ücret alacağından bahsediliyordu ancak son görüşmelerde bu ücret 15 bin Euro'ya düşürüldü. 2+1 yıllık anlaşma sağlandı ve sözleşmede garanti ücret yok. Arda Turan, 2+1 yıllık anlaşmaya imza attı ve yeni sezonda Muslera'yla birlikte Galatasaray'ın kaptanlarından biri olacak. Arda Turan'ın aynı zamanda birtakım şampiyonluk ve başarı bonusları da var.

CANER ERKİN'DE SON PÜRÜZLER...

Galatasaray, Arda Turan'ın ardından bir başka eski futbolcusunu daha yeniden kadrosuna katıyor. Caner Erkin'inle arada çok küçük pürüzler kaldığı ve görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında. Caner Erkin'in de sözleşmesi 2 yıllık olacak ve şu anda küçük pürüzler giderilmeye çalışılıyor. Caner Erkin de muhtemelen yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

Ajansspor