2 Temmuz 2025 Çarşamba / 7 Muharrem 1447

Aslan'ın yeni çilekleri

Cim-Bom, Haziran 2014’te sözleşmesi bitecek olan John Terry ile el sıkışırken, bonservisi için de 1 milyon euro önerecek. Maviler’den Ashly Cole ile de ilgilenen Sarı-Kırmızılılar temaslarını sürdürüyor.

28 Aralık 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Aslan'ın yeni çilekleri

GALATASARAY, CHELSEA’NİN İKİ DENEYİMLİ YILDIZINI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Ara transferin hareketli kulübü G.Saray yıldızların peşinde koşuyor. ABD spor kanalı ESPN, Galatasaray’ın Haziran 2014’te sözleşmesi bitecek olan John Terry’le el sıkıştığını belirtti. Cim-Bom’un Chelsea’den ayrılacak olan 33 yaşındaki İngiliz savunmacıyı ocakta bitirmeye çalıştığını belirten ESPN, bonservisi için  de Maviler’e 1 milyon euro önerileceğini belirtti. Terry’in Ünal Aysal’ın ocak ayındaki yeni çileği olacağı da ifade edildi.

Rio Ferdinand da listede

Asıl bombayı İngiliz gazetesi Metro patlattı. Gazete, Aslan’ın Drogba ve Sneijder gibi flaş isimlere ocak ayında imza attırmak için büyük çaba harcadığını belirterek yeni hedefin Chelsea’li John Terry ve Ashly Cole olduğunu vurguladı. İki oyuncunun da sözleşmelerinin haziran ayında biteceğini belirten Metro, iki yıldızın Türk ekibiyle temasta olduğunu belirtti. Bu arada Telegraph gazetesi, G.Saray’ın yine sözleşmesi haziranda bitecek ManU’lu Rio Ferdinand’la ilgilendiğini belirtti. 35 yaşındaki Ferdinand’ı ABD ekipleri de istiyor.

ÖNERİLEN VİDEO

Bursa'da deprem anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...