20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Atiker Konyaspor, Akhisar Belediyespor'u 2-0'lık skorla geçti

Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile Teleset Mobilya Akhisar Belediye karşı karşıya geldi. Karşılaşma Konyaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

23 Eylül 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Atiker Konyaspor, Akhisar Belediyespor'u 2-0'lık skorla geçti
Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor ile Okan Buruk'un ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor kozlarını paylaştı.
 
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Konyaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada kazanan 2-0'la ev sahibi oldu. Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Ömer Ali Şahiner ile 73'te Patrick Friday Eze kaydetti.
 
Konyaspor'da Skubic, 90. dakikada kazanılan penaltıda topu direğe nişanlayınca 3. gol şansı kaçtı ve mücadele 2-0 sonuçlandı
 
Alınan bu sonucun ardından Atiker Konyaspor  puanını 6'ya yükseltti ve bu sezonki 2. galibiyetini de evinde aldı. Teleset Mobilya Akhisarspor ise ligde yenilgiyle tanıştı.
 
Bir sonraki haftada Konyaspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Akhisarspor evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.
 
ÖMER ALİ ŞAHİNER'İN GÖZYAŞLARI  
 
Öte yandan Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner, attığı golün ardından gözyaşlarına engel olamadı. 25 yaşındaki oyuncunun önceki gün dedesinin vefat ettiği öğrenildi.