26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Avrupa kulüpleri Sturridge'e kapılarını kapattı

Trabzonspor'un imza attırmaya çalıştığı yıldız golcü Daniel Sturridge'in Şampiyonlar Ligi finali öncesi psikoloğunu dövmesi oyuncunun kariyerini etkiledi.

15 Ağustos 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Avrupa kulüpleri Sturridge'e kapılarını kapattı
TM Dijital Haber Merkezi
 
Liverpool’dan ayrıldıktan sonra bonservisini eline alan ve kendisine yeni bir takım bakan Daniel Sturridge’e sadece iki takım talip oldu.
 
BAŞAKŞEHİR 2 TRABZONSPOR 3 MİLYON EURO MAAŞ VERDİ
 
TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; İngiltere’de M.City, Chelsea ve Liverpool gibi devlerde top koşturan Sturridge’e Başakşehir’in 2 milyon Euro maaş teklif ettiği öğrenilirken, oyuncu için Trabzonspor’un devreye girdiği ve teklifi 3 milyon euro’ya çıkarıp işi bitirdiği belirtildi. Yıldız golcünün ailesi dün önce İstanbul’a ardından Trabzon’a geçmeye hazırlanırken, Sturrdige’in annesi ve amcasının şehri beğenmesi halinde resmi imzaların atılacağı ifade edildi.
 
PSİKOLOĞUNU DÖVDÜ
 
Yaşadığı ağır sakatlıklar ve Şampiyonlar Ligi finali öncesinde psikoloğuyla yaptığı kavga yüzünden Avrupa kulüplerinin kapılarını kapattığı 29 yaşındaki İngiliz futbolcunun Trabzonspor’dan başka seçeneği bulunmazken, tarafların anlaşamaması halinde ABD takımlarından DC United’ın bir ihtimal devreye girebileceği bildirildi.