19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Aykut Kocaman: 1 puan şu ortamda harika bir sonuç

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

16 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Aykut Kocaman: 1 puan şu ortamda harika bir sonuç

Tecrübeli teknik adam, kırmızı kartın çok yanlış olduğunu belirterek konuşmasına başladı ve "Hiç söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Çok yanlış bir kırmızı kart. Verilmesi gereken kart verilmiyor, verilmemesi gereken kart veriliyor." dedi.

Konyaspor'un bulduğu golün şans ve kabiliyet ile beraber yakalandığını belirten Kocaman, "O andan itibaren golü bulmak kolay değildi. Biraz şans biraz kabiliyet. 10 kişi kalınca sürekli koş, koş, koş. İşkence gibi bir maç. 1 puan şu ortamda harika bir sonuç." dedi.

Konuşmasının devamında hakemlere serzenişlerde bulunun tecrübeli teknik adam, "Serkan Çınar yukarıdan söylüyor, Fırat Aydınus geliyor, bakıyor, kart. Diğerine neden bakmıyorsun. Martin sevdiğim bir insan, onunla sorunum yok. Tüm dengeler değişti. Fenerbahçe kendi sahasında. Maçın 1 saate yakın bölümü 10 kişi oynamak. Çok zor." dedi.

Kocaman, son olarak oyuncularını tebrik ederek konuşmasının bitirdi ve "Artık belli bir dönemden sonra topun arkasında olmak oyuncuyu bezdirir ama sürekli geriye doğru koş, topun arkasında ol bezdirir. 1 kişi fazla üstelik. Oyuncularım mücadele ettiler, topu taşımaya çalıştılar. Kişisel verilerde eksik olduğumuz halde Fenerbahçe'ye yakın oynamışlar. Herkes son damla terine kadar mücadele etmeye çalışmış. Bir hata varsa oyunculara değil banadır. Oyuncularıma yürekten, kocaman sevgiler. Hepsini tebrik ederim." dedi.

ALEX DE SOUZA SÖZLERİ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-1 biten Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Alex de Souza hakkında konuştu.

Karşılaşmayı locadan takip eden Alex hakkında konuşan Kocaman, ''Alex ve ben düşman değiliz. Alex ile rakip de değiliz. Alex ile birlikte kader ortaklığı yaşadık biz. Birlikte Fenerbahçe bayrağını havalandırdık. Ben teknik direktör olarak, o futbolcu olarak. Niye bizi karşı karşıya getirmeye çalışarak Fenerbahçe'nin bütünlüğünü parçalamak istiyorlar? Gerçekten anlaşılır bir şey değil.'' sözlerini kullandı.

MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Türkiye A Milli Takımı hakkında da görüşlerini belirten tecrübeli teknik adam, ''Milli takım, bir temsil yeridir. Orada mazeretler olmaz. Fenerbahçe’si, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı yoktur. Herhangi bir teknik direktörün bu işi reddetme şansı olamaz. Burası milli takım. Artık bu değerler sistemini oluşturmak lazım.'' dedi.

(Sporx)