25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Balotelli'nin kardeşinden sonra Bafetimbi Gomis'in kuzenini de transfer ettiler

Mario Balotelli'nin kardeşi Enoch Barwuah Balotelli'yi kadrosunda bulunduran Menenmenspor, bu kez de Bafetimbi Gomis'in kuzeni Honore Gomis'i transfer etti.

DHA29 Aralık 2021 Çarşamba 12:06 - Güncelleme:
Balotelli'nin kardeşinden sonra Bafetimbi Gomis'in kuzenini de transfer ettiler

Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk yarısını 21 puanla 15'inci basamakta tamamlayan Nasadoge Menemenspor, ara transferde eski Galatasaraylı yıldız Bafetimbi Gomis'in kuzeni Senegalli forvet Honore Gomis'i transfer etti. Türkiye'de daha önce Hatayspor ve 2 sezon Ümraniyespor formalarını giyen, sezonun ilk yarısını boşta geçiren 25 yaşındaki futbolcu takımla antrenmanlara başladı.

Menemenspor'un Kocaelispor'a transferi için daha önceden anlaşmaya vardığı İbrahim Akanbi Rasheed de resmen takımdan ayrıldı. Son 2.5 sezondur Menemen'de oynayan 22 yaşındaki forvet, bu yıl 14 maçta 4 gol atıp, transferi gerçekleştikten sonra son 3 maçta forma giymedi.

ELENMEYİ KAFAYA TAKMADI

Menemenspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur maçında Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'a elendi. Rakibine deplasmanda 1-0'lık skorla yenilen sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Cenk Laleci, elendikleri için üzüldüklerini ancak ligin kendileri için daha önemli olduğunu söyledi. Takımının Hatayspor karşısında iyi bir mücadele sergilediğini belirten Laleci, "Kupada sürpriz sonuçlar olabiliyor. Biz de sahaya kazanmak için çıktık. Elensek de oyuncularımı kutluyorum. Bizim için en önemli durum bir an önce ligde üst sıralara çıkmak. Devre arasına girdik. Transfer çalışmalarımız başlıyor. İkinci yarıya çok daha güçlü girmeyi amaçlıyoruz" dedi.

  • Menemenspor
  • Honore Gomis
  • Bafetimbi Gomis
  • İbrahim Akanbi Rasheed