23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Barcelona'nın Neymar-Coutinho-Martinez planı!

Katalan devi Barcelona yeni sezonda yapacağı transferler için bütçe oluşturmaya çalışıyor. Bsarcelona'da Neymar ve Martinez'in transferleri için Coutinho'dan gelecek bonservis bedeli bütçeyi belirleyecek.

18 Nisan 2020 Cumartesi 22:11 - Güncelleme:
Barcelona'nın Neymar-Coutinho-Martinez planı!

Barcelona, Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyen Philippe Coutinho'yu satarak Neymar ve Lautaro Martinez için bütçe yaratmak istiyor.

Ancak Bavyera ekibi, 27 yaşındaki futbolcunun 80 milyon euro değerindeki satın alma opsiyonunu kullanmak istemiyor. Öte yandan sezon sonunda Barcelona'ya geri dönme ihtimali bulunan Coutinho'nun Camp Nou'daki geleceği de belirsizliğini koruyor.

COUTİNHO ÜZERİNDEN KAZANMAK İSTİYOR

Teknik direktör Quique Setien, Brezilyalı golcünün takıma katkı sağlayacağını düşünse de edinilen bilgilere göre yönetim, Coutinho'yu başka takıma satarak Neymar ve Martinez için transfer bütçesi oluşturmayı planlıyor.

Barcelona bugüne kadar satılan, kiralanan ve yapılan gelecek transfer anlaşmalarıyla bugüne kadar 85 milyon euro elde etti. Ancak buna 40 milyon euro daha eklemek isteyen Katalan devi, bu geliri Coutinho üzerinden kazanmak istiyor.

Premier Lig ekipleri ile de adı geçen Coutinho'nun meanjeri, daha önceden oyuncusunun İngiltere'ye dönmekten mutlu olacağını da dile getirmişti.

Coutinho, 2018 yılında Liverpool'dan 160 milyon euro'ya transfer edimişti.

Barcelona, Lautaro Martinez transferini gerçekleştiremezse Alexander Isak'i alternatif olarak düşünüyor. (Goal Türkiye)