25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Başkan Erdoğan: Milli Takım'dan ümitliyiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan ay-yıldızlılara tam destek: '2002'de Şenol Güneş ile malum bir başarımız var. İlk kez dünya üçüncülüğüne ulaşmıştık. 2020 Avrupa Şampiyonası'nda inşallah böyle bir başarıyı yakalamanın umudunu taşıyoruz.' Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TGRT Haber ve İHA'da yayınlanan 'Seçim Özel' programında A Milli Futbol Takımımız ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş ile 2002'de yaşadığımız Dünya Üçüncülüğü'nü hatırlatan Başkan Erdoğan, 'Dünya literatüründe böyle bir başarıyı daha önce yakalamamıştık. İlk defa o zaman başarılı olmuştuk' diye konuştu.

25 Mart 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkan Erdoğan: Milli Takım'dan ümitliyiz
ŞENOL HOCAYI VE KAPTAN EMRE'Yİ ARADIM
 
2020 Avrupa Şampiyonası için Şenol Güneş'e olan güvenini dile getiren Erdoğan, "Tabi bu Avrupa Şampiyonası'na Şenol hoca ile başlamamız bizim için umut verici bir durum oldu. İnşallah böyle bir başarıyı yakalamanın umudunu taşıyoruz. Arnavutluk maçını da izledim. Galibiyetten sonra Şenol Güneş ve kaptan Emre'yi arayıp tebrik ettim" dedi.
 
ATTIĞIMIZ İKİ GOL DE NEFİSTİ
 
Tüm takımı kutladığını kaydeden Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Arnavutluk maçında Burak'ın attığı gol var. Çok seri bir hareketle dönüşü, vuruşu ve golü atması hakikaten müthiş. Aynı şekilde Hakan Çalhanoğlu'nun golü de süper bir goldü, nefisti gerçekten" diyerek atılan golleri beğendiğini ifade etti.
 
EMRE VE BURAK'IN MISYONU ÖNEMLİ
 
Başkan Erdoğan, kaptan Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'ın tecrübeleriyle teknik direktör Şenol Güneş'in işini kolaylaştırmasının önemli olduğunu vurguladı.
 
'MAÇA GİDEBİLİRİM'
 
Başkan Erdoğan, bugün oynanacak Moldova maçına gitmeye çalışacağını belirterek, "Her ne kadar seçim kampanyasında olsak da programımı ayarlayabilirsem Moldova maçına gitmeye çalışacağım" dedi.
 
BAŞAKŞEHİR YORUMU
 
Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili gelen soruyu da değerlendiren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Ben kahin değilim. Şu anda benim kurmuş olduğum takım Başakşehir ligin zirvesinde. İyi de gidiyorlar. Tarafsızlığı korumak kaydıyla iyi oynayan bir takım. İyi oynayan, iyi giden takım şampiyon olacaktır" diye konuştu.