19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş 10'u buldu!

Manuel Lanzini ve Marko Marin konusunda bugüne kadar net bir sonuç alamayan siyah-beyazlılara, Japon asıllı oyuncu Kagawa'nın menajerinden bir teklif geldi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş 10'u buldu!
Beşiktaş'ta gözler yeni gelecek '10 numara' transferine çevrilirken, siyah-beyazlıların önüne her gün yeni bir isim sunuluyor. Beşiktaş yönetimi '10 numara' konusunda her türlü opsiyonu düşünürken, Lanzini ve Marin konusunda bugüne kadar net bir sonuç alınamaması teknik direktör Bilic'in de keyfini kaçırdı. Yönetim bu isimlerle ilgilenirken menajerler ise her gün yeni bir isimle Beşiktaş'ın kapısını çalıyor. Siyah-beyazlılar '10 numara' transferi için farklı yöntemleri gözden geçiriyor.
 
MBiA ALINABiLiR
Yönetimin önüne son olarak Manchester United'ın hocası Van Gaal tarafından kadro dışı bırakılan Shinji Kagawa'nın ismi geldi. Japon oyuncunun Türk asıllı menajeri Murat Çakın'ın, Kagawa'nın yıllık ücretinin (3 milyon 840 pound) karşılanması durumunda United'ın Kagawa'yı Beşiktaş'a kiralayabileceğini iletti. Öte yandan Beşiktaş yönetiminin, bonservisi elinde olan Stephane Mbia'yı alıp, Oğuzhan'ı '10 numara' olarak kullanması yönünde Bilic'e tavsiyede bulunduğu öğrenildi.
 
2 YILDA DEĞERiNi '50' KAT ARTIRDI!
Beşiktaş'ın '10 numara' arayışlarında transfer listesine giren Shinji Kagawa, Borissia Dortmund tarafından keşfedildi. Dört sezon Cerezo Osaka takımda forma giyen Kagawa, 2010 yılında sadece 350 bin euro karşılığında Alman temsilcisine transfer oldu. İki sezonda 49 maça çıkıp 21 gol kaydederek Alex Ferguson'un dikkatini çeken Japon oyuncu, 2012 yılında 15 milyon euro'ya geldiği Manchester United'daki ise iki sezonunda 38 maça çıkarken, 6 gol atabildi.
(Fotomaç)