19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş başkanlık seçimi canlı yayın nereden izlenir? Beşiktaş başkanlık seçim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Beşiktaş başkanlık seçimi canlı yayın nereden izlenir? Beşiktaş başkanlık seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Beşiktaş'ın yeni başkanı dün akşam belli oldu. Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay’ın yarışacağı olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı saat 10.30’da başladı. Kulübün 34’üncü başkanının belirleneceği Seçimde 10 bin Beşiktaşlı üyenin oy kullanması bekleniyor. Bu arada oy verme işlemi saat 11:15 itibari ile başladı. Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Beşiktaş başkanlık seçimi gelişmelerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

21 Ekim 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş başkanlık seçimi canlı yayın nereden izlenir? Beşiktaş başkanlık seçim sonuçları ne zaman açıklanacak?
Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu. Siyah-beyazlı kulüpte yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul başladı. Kulübün 34’üncü başkanının belirleneceği Seçimde 10 bin Beşiktaşlı üyenin oy kullanması bekleniyor. Beşiktaş başkanlık seçimi canlı yayın nereden izlenir? Beşiktaş başkanlık seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Beşiktaş başkanlık seçimi son dakika gelişmelerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler.. . 
 
BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMİ CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR? 
Beşiktaş başkanlık seçimi canlı yayın izleme linki malesef bulunmuyor. Beşiktaş başkanlık seçimi gelişmelerini Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirsiniz. 
 

BEŞİKTAŞ JK RESMİ İNTERNET PLATFORMU İÇİN TIKLAYINIZ 

 

BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı oldu.  20 sandıkta da rakiplerine karşı üstünlük kurmayı başaran ve 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9'unu alan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu. Çebi yaptığı ilk açıklamada, "Beşiktaş'ın şerefi, namusu, bir kuruşu bize emanet, size söz veriyoruz" dedi.
 
 
BEŞİKTAŞ'TA BAŞKANLIK SEÇİMİNE YOĞUN KATILIM
 
Beşiktaş Kulübünde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurula yoğun katılım sağlandı. Saat 13.00 itibariyle 3 binin üzerinde genel kurul üyesi oy kullanmak için Akatlar Spor Salonu'na geldi.
 
Beşiktaş'ta gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurula katılım beklenenin üzerinde oldu. Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay'ın başkanlık için mücadele ettiği genel kurula, siyah-beyazlı kulübün genel kurul üyeleri yoğun katılım gösterdi. Sandıklar saat 11.00'de oy kullanımına açılırken, 13.00 itibariyle 3 binin üzeride genel kurul üyesinin oy vermek için Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ne geldiği öğrenildi.
 
Beşiktaşlı eski sporcuların yanı sıra, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim, başkanlık seçimi için genel kurulda oy kullandı.