25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş'a Macar sol kanat

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Valerien Ismael'in istediği, Barnsley'nin Macar sol kanat oyuncusu Callum Styles'in peşinde düştü.

Takvim17 Mayıs 2022 Salı 09:21 - Güncelleme:
Beşiktaş'a Macar sol kanat

Bu sezon aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta yönetim transfer çalışmalarını hız verdi. Siyah-Beyazlı Yönetim, teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda İngiltere Championship ekibi Barnsley'de forma giyen sol kanat oyuncusu Callum Styles'ın peşine düştü.

2018 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen Macar yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona eriyor. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon avro olan 22 yaşındaki genç yıldız bu sezon 46 karşılaşmada forma giyerken 3 gol ve 2 asiste imza attı.

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael yıldız oyuncunun transferinin bir an önce sonuçlandırılmasını istiyor. Siyah-Beyazlılar savunmanın solunu ise yerli bir oyuncu takviye etmeyi planlıyor.

KAZIMCAN'DA RAKİP ÇOK

Bu doğrultuda daha önce de gündeme gelen Kazımcan Karataş için çalışmalar devam ediyor. Süper Lig'e veda eden Altay'da forma giyen 19 yaşındaki sol bek için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da pusuda bekliyor. Genç yetenek bu sezon Süper Lig'de 22 maçta forma giydi.