26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Beşiktaş'ı bekleyen zor günler kapıda

Beşiktaş 2022 yılına belirsizliklerle girmeye hazırlanırken futbolda lider Trabzon'un 18 puan gerisinde kaldı. Yönetim çözülemeyen hoca sorunu ve sözleşmesi bitecek olan oyuncular yüzünden yoğun mesai harcayacak. Kulübü mayıs ayında bekleyen seçim ve ibra krizi ise kafalardaki en büyük soru işareti.

30 Aralık 2021 Perşembe 12:16 - Güncelleme:
Beşiktaş'ı bekleyen zor günler kapıda

2021 yılının ilk altı ayını rüya gibi geçirerek çifte kupayla kapatan Beşiktaş 'ta işler sonrasında istenildiği gibi gitmedi.

Uefa Şampiyonlar Ligi'nden puansız ayrılması Sergen hocanın istifası ve ortaya çıkan karamsar tablo camianın 2022 yılına sıkıntılı girmesine neden oldu. Lider Trabzonspor 'un 18 puan gerisinde kalarak şampiyonluk umutlarını neredeyse tüketen Beşiktaş, ligin ikinci yarısında tarihi bir geri dönüş yapması gerekiyor.

Siyah- beyazlılarda tam 15 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Pjanic, Larin, Batshuayi, Vida, Oğuzhan, Can Bozdoğan, Atiba, Güven gibi ilk 11'in önemli isimlerinin geleceği belirsiz. Beşiktaş 2022-23 sezonunda ciddi bir kabuk değişimine gidecek.

Camiada yaşanan çekişmeler, tansiyonu şimdiden arttırmış durumda. 2019 Mali Genel Kurulu'nda Fikret Orman ve yönetiminin ibra edilmemesi, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de o dönem yönetimde olması ortaya kaotik bir durum çıkartıyor.