24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Beşiktaş'tan Dikilitaşspor ile işbirliği

Beşiktaş Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Dikilitaşspor ile işbirliği anlaşması imzaladı.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan Dikilitaşspor ile işbirliği
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre; BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törene kulüp başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, genel direktör Levent Çifter, futbol genel direktörü Önder Özen, futbol altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar ile Dikilitaşspor Kulübü Başkanı Halit Çenberli ve yöneticileri katıldı.

Törende konuşan Orman'ın şu ifadeleri kullandığı bildirildi:

"Dikilitaşspor Kulübü ile kardeşten de öteyiz. Bugün burada bir işbirliği anlaşması yapıyoruz. Dikilitaşspor Kulübü'nün birçok mensubu bizim kulübümüzde kongre üyesi. Futbol yönetiminin aldığı bir kararla iki takımla anlaşma yaptık. Bir tanesi Sefaköy Kartalspor, ikincisini de bugün Dikilitaşspor ile yapıyoruz. Anlaşmalar hayırlı olsun. Camia olarak Dikilitaşspor'un yanındayız."

Futbol Genel Direktörü Önder Özen ise anlaşmaların altyapıdan yetişen oyuncuların profesyonel seviyede daha hazır hale gelebilmeleri için gerekli bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, "İki tane projemiz var. Bir kulübü 3. Lig'de sürekli tutmak. Bir kulübü PTT 1. Lig'e getirmek. Bu proje hangi aşamada gerçekleşecek, fiziki şartlarla alakalı. Neticede iyi ve doğru bir adım atıldı. Ancak organik bir bağımız olmayacak. Bu bir işbirliği anlaşmasıdır" dediği kaydedildi.