19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Beşiktaş'ta transfer için kritik hafta

Transferde vites arttıran Beşiktaş'ta önümüzdek hafta büyük önem taşıyor. Siyah beyazlı ekip görüşmelerini sürdürdüğü oyuncuların transferlerini bitirmeye çalışacak. İşte detaylar...

Fanatik20 Ağustos 2023 Pazar 09:44 - Güncelleme:
Beşiktaş'ta transfer için kritik hafta

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, kulübün transfer gündemi için konuşulan Sergio Ramos ve Anderson Talisca'yla ilgili olarak özel açıklamalarda bulunmuştu.

"ŞARTLARI ZORLUYORUM"

Kocadağ, "Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan'a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir" demişti.

Talisca için ise, "Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca'nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi" sözlerini sarf etmişti.

ŞENOL GÜNEŞ ETKİSİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda bu isim için de girişimlerine devam ettiği kaydedildi. Siyah-Beyazlı taraftarların heyecanla beklediği 2 isimle alakalı yeni haftada yeni gelişmelerin olması bekleniyor.