4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Bileğimizi hiç kimse bükemez

1- “Disiplinli oynar, mücadele edersek hiçbir maçı kaybetmeyiz. Kimse önümüzde duramaz. Biz şampiyon olacağız çünkü çok istiyoruz..” 2- “İlk yarıda 26 maç oynadık 180 idman yaptık. İkinci yarıda atabildiğimiz kadar gol atıp, puan farkını daha da açmak istiyoruz.” 3- “43 golde öndeki 4 ismin imzası var. Ama orta sahanın da gol atmasını istiyorum. 3 Temmuz’un artçısını değil, sert etkilerini yaşadık.”

Aygün Özipek31 Aralık 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Bileğimizi hiç kimse bükemez

YANAL, 2’NCİ YARI İÇİN RAKİPLERİNE MEYDAN OKUDU

Ligin ilk yarısını en yakın rakibine 8 puan fark atarak kapatan Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü Ersun Yanal, FBTV’de canlı yayına katıldı. Yanal ligin ikinci yarısı için rakiplerine gözdağı verdi ve “Disiplinli oynadığımızda rakibe üstünlük kuracak özelliklerimiz var. Mücadele edersek hiçbir maçı kaybetmeyiz. Kimse bize dayanamaz, bileğimizi kimse bükemez. Biz şampiyon olacağız, çünkü bunu çok istiyoruz” dedi. İşte Yanal’ın o iddialı açıklamaları:

43 attık 100 olur mu bilmem

“İkinci yarıda çok daha dinamik, ne yaptığını bilen kazanma arzusunu sahaya koyacak farklı bir takım olacak. 26 maç oynadık. 180 idman yaptık. Kazandığımız halde mutlu olmadığımız maçlar oldu. Her rakip bizim için çok özel. Kazanmak adına en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Atabildiğimiz kadar gol atıp, farkı daha da açmak istiyoruz. 43 gol attık. 100 gol olur mu bilemem. Her oyuncunun kendi skorunu yükseltmesi lazım. “

Şampiyon biz olacağız

“İsmi ne olursa olsun her rakibi eşit mesafede görüyoruz. Biz sezon sonunda şampiyon olacağız. İpi önde göğüsleyeceğiz. Şampiyon olamazsak bunun hesabını veremem. Gollere orta saha da destek vermeli. Webo, Emenike, Kuyt, Meireles dünya kupasına gidecekler. Bu nedenle performanslarının özellikle sezon sonu yükselmesini bekliyorum. Taraftara şampiyonluk sözü verdik. Bu konuda çok iştahlıyız. 3 Temmuz’un artçılarını değil, bayağı sert etkilerini yaşadık, biz bir aileyiz diyerek kenetlendik.”