23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Bir devrin sonu! Emre Belözoğlu istemeden de olsa bu kararı verdi...

Emre Belözoğlu Başakşehir'de gösterdiği performansla Süper Lig'de üçüncü sıraya yükselirken gelecek sezon için planlama yapmaya başladı. Emre Belözoğlu 8 sezondur forma giyen Alexandru Epureanu'nun ayrılığına sezon sonunda izin verdi. İşte detaylar...

Star Gazetesi4 Mart 2022 Cuma 22:03 - Güncelleme:
Bir devrin sonu! Emre Belözoğlu istemeden de olsa bu kararı verdi...

Süper Lig'in başarılı teknik direktörlerinden Emre Belözoğlu Başakşehir ile topladığı 46 puanla ligde üçüncü sırada yer alıyor. Genç teknik direktör yeni sezonda takımda yeniliklere gitme kararı aldı. Savunma hattını baştan değiştirmeyi planlayan Emre Belözoğlu 8 sezondur forma giyen Alexandru Epureanu ile yollarını ayırmaya hazırlanan kulübüne onay verdi.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

EMRE BELÖZOĞLU'DAN İZİN ÇIKTI

36 yaşındaki oyuncu Alexandru Epureanu ile yollarını ayıracak Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu kendisine yöneltilen transfer sorularına, "Gençleşmemiz gerekiyor" cevabını vermişti. Epureanu'nun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN HAYALİNDEKİ SAVUNMA HATTI

Genç çalıştırıcı kurmuş olduğu oyun planında bir hamleli bir de çabuk stoper tercih etmeyi planlıyor. Başakşehir ile yakaladığı başarıyı önümüzdeki sezon artırmak isteyen Emre Belözoğlu'nun hedefi Avrupa kupalarına katılabilmek.

Star Gazetesi