25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Volkan Demirel geri dönüyor! Bitti bu iş: Hedef şampiyonluk...

Volkan Demirel için Göztepe harekete geçti. Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan İzmir ekibinin Volkan Demirel ile görüştüğü ve ilerleyen günlerde genç çalıştırıcı ile resmi imzaların atılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Aksam.com.tr21 Haziran 2022 Salı 15:46 - Güncelleme:
Volkan Demirel geri dönüyor! Bitti bu iş: Hedef şampiyonluk...

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fatih Karagümrük'te görev alan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu. Volkan Demirel'in Göztepe ile görüştüğü ve önümüzdeki günlerde imza atmasının beklendiği ileri sürüldü.

VOLKAN DEMİREL, GÖZTEPE YOLUNDA

Aksam.com.tr'nin haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük yapan ve sezon sonu İstanbul ekibinden ayrılan Volkan Demirel, önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe ile görüştü. 40 yaşındaki teknik adamın önümüzdeki günlerde İzmir ekibine imzayı atması bekleniyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden ve önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'nin hedefi şampiyon olarak Süper Lig'e geri dönmek. İzmir ekibi bu hedefini Volkan Demirel'le gerçekleştirmek istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

VOLKAN DEMİREL'İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARNESİ

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün başında toplam 24 maça çıkan Volkan Demirel 12 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak maç başına 1,71 puan ortalaması yakalamıştı.