25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Burak Elmas'ı bekleyen büyük tehlike! İbrasızlık ve erken seçim

Galatasaray'ın 26 Mart'taki Mali Genel Kurul'unda Başkan Burak Elmas'ın idari açıdan ibra edilmeyeceği iddia ediliyor. Bu iddialar gerçek olursa Galatasaray'da erken seçime gidilecek. Gündemdeki bir diğer konu ise Fatih Terim'in toplantıda konuşup konuşmayacağı... İşte detaylar...

Takvim22 Mart 2022 Salı 12:04 - Güncelleme:
Burak Elmas'ı bekleyen büyük tehlike! İbrasızlık ve erken seçim

Tarihinin en çalkantılı sezonlarından birisini geçiren Galatasaray çok kritik bir haftaya girdi... Sarı kırmızılılarda tüm gözler cumartesi günü düzenlenecek olan Mali Genel Kurul'a çevrildi. Bu sezon yaşanan başarısızlık, TFF ile ilişkiler ve Fatih Terim'le yolların ayrılış şekli nedeniyle camianın büyük tepkisini toplayan Başkan Burak Elmas'ın kaderi belli olacak.

İşte Galatasaray'ın transfer listesi! Campos ve Sensibile önerdi

İBRA OLMASI ÇOK ZOR

Kulislerde konuşulanlara göre mevcut şartlarda Başkan Elmas'ın idari yönden ibra olması çok zor gözüküyor. Camianın önde gelen isimlerinin de yaptıkları değerlendirmeler sonrası, büyük olasılıkla genel kuruldan idari olarak ibrasızlık kararının çıkmasını beklediği öğrenildi.

İşte Burak Elmas - Luis Campos zirvesinin perde arkası

ERKEN SEÇİME GİDİLEBİLİR

Takvim'in haberine göre.; eğer bu ihtimal gerçekleşirse Galatasaray erken seçime gitmek zorunda kalacak. Son günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre ise Başkan Elmas olası bir ibrasızlıkla karşılaşmamak için genel kurul öncesi erken seçim kararını açıklayacak. Genel kurula katılacak olan üyelerin Elmas ve mevcut yönetimi hedef alan çok sert konuşmalar yapacağı da gelen bilgiler arasında.

İşte Domenec Torrent ve ekibinin Galatasaray'a maliyeti

TERİM GELECEK Mİ?

Ayrıca Divan Kurulu üyesi olan Fatih Terim'in de genel kurula katılacağı ve yaşananlarla ilgili ilk kez konuşacağı iddia ediliyor. Tüm bu nedenlerden dolayı Galatasaray camiasında herkes gözünü 26 Mart'taki Mali Genel Kurul'a çevirmiş durumda.