25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Denizlispor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş evinde Denizlispor'u ağırladı. Siyah beyazlılar ilk yarıda bulduğu 3 golle maçtan 3-0 galip ayrılırken zirve yarışını sürdürdü.

26 Şubat 2021 Cuma 18:05 - Güncelleme:
Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Denizlispor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş 3-0'lık skorla kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Cyle Larin, 38. dakikada Vincent Aboubakar ve 39. dakikada Adem Ljajic attı.

Beşiktaş'ın 29. dakikada Cyle Larin ile bulduğu gol VAR incelemesinin ardından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi. Denizlispor'un 45. dakikada Hugo Rodallega ile bulduğu gol ise ofsayt gerekçesiyle VAR tarafından geçersiz sayıldı.

Beşiktaş, Denizlispor'a karşı oynadığı son 21 maçta 16. galibiyetini elde ederken, 4 kez berabere kaldı ve sadece 1 kez mağlup oldu.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 54'e yükseltti. Denizlispor ise 21 puanda kaldı.

Beşiktaş, ligde bir sonraki maçında Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Yukatel Denizlispor ise 'bay' geçtikten sonra Yeni Malatyaspor ile evinde karşılaşacak.

CANLI ANLATIM (İLK YARI)

1' Maç başladı.

7' Denizlispor ilk kez geldi. Sagal'ın sağ çaprazdan arka direğe havalandırdığı top direkt olarak auta gitti.

12' N'Koudou'nun ceza sahası dışından şutunda top kaleci Cenk'te kaldı.

20' Denizlispor gole çok yaklaştı! Soldan Sagal'ın ortasında penaltı noktası üzerinde bomboş durumda olan Rodallega'nın vuruşunda top üstten dışarı gitti.

GOL! 22' Rosier'in sağ kanattan getirdiği topta savunmadan seken topu ceza sahası sağ çaprazda önünde bulan Larin sakin bir vuruşla top kaleci Cenk'in üstünden ağlarla buluştu.

29' Sağ kanattan Rosier'in ortasında arka direkte topu kontrol eden Larin, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

29' VAR incelemesinin ardından pozisyonda Larin topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle gol iptal edildi. Skor 1-0

GOL! 37' Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kaleci Cenk'in yumrukladığı topa N'sakala'nın ceza yayından gelişine vuruşunda top Aboubakar'ın önünde kaldı. Aboubakar vuruşunda topu ağlarla buluşturdu.

GOL! 39' Beşiktaş farkı 3'e çıkardı. Sol kanattan Aboubakar'ın getirdiği topu bomboş durumda bulunan Ljajic'e bıraktı. Ljajic'in vuruşunda top ağlarla buluştu.

45' Top direkten döndü! Denizlispor'da savunma arkasına sarkan Sagal'ın ceza sahası sağ çaprazdan şutunda top üst direkten oyun alanına döndü.

İlk yarı sonucu: Beşiktaş 3-0 Denizlispor

İKİNCİ YARI

46' İkinci yarı başladı.

47' İkinci yarının ilk tehlikesi Beşiktaş'tan geldi. Ceza sahası önünde topla buluşan Atiba'nın vuruşu kaleci Cenk'te kaldı.

51' Ceza sahası dışında topla buluşan Rodallega, Atiba'dan kurtuldu ve sert bir şut attı, top üstten auta çıktı.

54' Denizlispor'un Şilili kanat oyuncusu Angelo Sagal, itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

63' Aboubakar ile verkaç yapıp ceza sahasına doğru yaklaşan N'Koudou'nun vuruşu üstten auta gitti.

65' Beşiktaş'ta Adem Ljajic ve Kevin N'Koudou oyundan çıktı. Gökhan Töre ve Necip Uysal oyuna dahil oldu.

66' Atiba'nın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre'nin vuruşunda top yakın direğin yanından dışarıya gitti.

68' Denizlispor'da Mesanovic'in yerine Sacko, Diskerud'un yerine Hasan oyuna girdi.

74' Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın yerine Oğuzhan Özyakup oyuna dahil oldu.

80' Maçın etkili isimlerinden olan Sagal, sol kanatta Rosier'den topu kapıp ortasını yaptı. Ceza sahası içinde topu göğsüyle kontrol eden Rodallega'nın dönerek yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

81' Josef'in savunma arkasına gönderdiği topa Aboubakar hareketlendi. Kaleci Cenk topu kafayla uzaklaştırdı. Seken topla buluşan Gökhan Töre'nin aşırtma vuruşu üstten auta gitti.

82' Denizlispor'da Sagal'ın yerine Dossevi, Beşiktaş'ta ise Atiba'nın yerine Dorukhan, Aboubakar'ın yerine Hasic oyuna girdi.

88' Beşiktaş 4. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan koşu yapan Rosier, topu içeriye çevirdi. Boş durumda olan Hasic'in yaptığı vuruş Cenk'ten döndü.

Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Denizlispor