27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Cengiz Ünder Fransa'yı sallıyor! 8 milyon euroya...

Cengiz Ünder, Marsilya'da olduğu gibi A Milli Takım'da da gösterdiği olumlu performansla dikkat çekiyor. Ünder'in başarılı form grafiği Fransa basınında yine gündem oldu. Türkiye-Norveç maçında yaptığı asistle övgüleri toplayan Cengiz Ünder için Fransızlar, “Büyük bir lider” yorumunda bulundular. Öte yandan Marsilya Cengiz'in 8 milyon euro olan satın alma opsiyonunu ara transferde kullanma kararı aldı.

Star.com.tr11 Ekim 2021 Pazartesi 07:05 - Güncelleme:
Cengiz Ünder Fransa'yı sallıyor! 8 milyon euroya...

Fransa Ligue 1'de Marsilya ile lige müthiş bir başlangıç yapan Cengiz Ünder Milli Takım'da da gösterdiği performansla izleyenlere kendisini hayran bırakıyor. Türkiye-Norveç maçında Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı asist Fransa'da gündem oldu. Fransızlar Marsilya'nın yeni yıldızı Cengiz Ünder'i yere göğe sığdıramadı.

"CENGİZ ÜNDER BÜYÜK BİR LİDER"

Fransız basınından Lephoceen milli yıldız Cengiz Ünder için "Büyük bir lider olarak Cengiz Ünder" başlığını attı. Marsilya'da tecrübeli isim Dimitri Payet'in takımın yıldızı olduğuna değinen Fransızlar Cengiz için de 'takımın lideri' yorumunu yaptı. Bu sezon 9 maçta 15 gol kaydeden Marsilya'nın atak organizasyonlarında milli yıldızın katkısına dikkat çekildi.

CENGİZ ÜNDER LORIENT MAÇINDA CEZALI

Marsilya'nın Lille ile karşılaştığı son hafta maçında kırmızı kart gören Cengiz Ünder, Lorient maçında forma giyemeyecek. Marsilya formda yıldızı Cengiz'den yoksun olarak karşılaşmaya çıkacak. Marsilya'da Payet 5 golle takımın en fazla gole katkı yapan oyuncusu olurken Cengiz de 4 golle Payet'in arkasından geliyor.

MARSİLYA CENGİZ ÜNDER İÇİN OCAK AYINI BEKLİYOR

Roma'dan Cengiz Ünder'i satın alma opsiyonuyla kiralayan Marsilya milli futbolcu için sezon sonunu beklememe kararı almıştı. Fransız ekip Cengiz Ünder'in bonservisini almak için Roma'ya 8 milyon euro ödeyecek.

Star.com.tr